SON DAKİKA



Haber > Magazin > 54 yaşında soyundu

54 yaşında soyundu

08 Ağustos 2019 Perşembe - 13:04




54 yaşındaki ünlü oyuncunun havuzda çektiği yarı çıplak pozu Instagram'ı salladı. Yıllar geçse de güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Elizabeth Hurley için "Kesinlikle ölümsüz" yorumları yapıldı.





Instagram'da fırtınalar estiren genç şarkıcı, model ve oyunculara hem fiziği hem de paylaşımlarıyla nazire yapan aktris, model ve tasarımcı Elizabeth Hurley yarı çıplak pozunu paylaşınca takipçileri çıldırdı. 

Hurley'e iltifatlar dizen hayranları yaşına göre kusursuz olan vücudunun çok güzel olduğunu söyledi.

Bu yaz tatilini Los Angeles, Marakeş ve Maldivler'de bulunan Milaidhoo adasında geçiren ünlü yıldız, bikini ve mayo konusunda adeta şov yaptı. Her gün farklı bikini ve mayo ile çektiği pozları Instagram hesabına yükleyen güzele beğeni yağıyor.

Kaliforniya'daki evinin havuzunda çektiği fotoğrafın zaman algısını değiştirdiğini söyleyen takipçileri, "Galiba belirli bir zamanda sıkışmış" yorumları yaptı.

Hurley son paylaşımın altına uyarı notu ekleyerek, sadece sabah 9'dan önce ve akşam 6'dan sonra havuza girdiğini açıkladı.

İşte Elizabeth Hurley'nin gençlere taş çıkarttığı pozları...








Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap