SON DAKİKA



Haber > Magazin > 50 Cent’ten olay itiraf!

50 Cent’ten olay itiraf!

20 Kasım 2020 Cuma - 16:04




Dünyaca ünlü rap şarkıcısı 50 Cent, ABD’nin seçim döneminde Donald Trump’ı desteklemesi için kendisine tam 1 milyon dolarlık teklif geldiğini açıkladı.





Dünyaca ünlü rap şarkıcısı 50 Cent, ABD seçimlerinin sona ermesinin ardından yaptığı açıklama ile gündeme oturdu.
iHeart Radio’ya katılan ve çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, ABD seçimlerinden Donald Trump’ı kamuoyu önünde desteklemesi ve seçim kampanyalarında yer alması için kendisine 1 milyon dolar teklif edildiğini açıkladı.

“TEKLİFİ 1 MİLYON DOLARA ÇIKARDILAR”
45 yaşındaki dünyaca ünlü star, “Trump’ın törenine katılmam için bana 1 milyon dolar teklif edildi. Aslında önce 500 bin dolar teklif ettiler ancak kabul edip etmeme konusunda düşünürken teklifi 1 milyon dolara çıkardılar” diye konuştu.
Bir süre bu teklifi değerlendirdiğini söyleyen 50 Cent, sonrasında Trump tarafından kullanılmış gibi hissedeceğini düşündüğü için teklif reddettiğini söyledi. 50 Cent, Trump’ın siyah oylar için farklı sanatçılarla bu tarz anlaşmalar yaptığını belirterek, “Ben, ‘Hayır bunu yapmayacağım’ dedim. Sonrasında bu durumun içinden nasıl çıkacağımı bilemedim” diye konuştu.

“BİDEN’LA 20 CENT OLMAK İSTEMİYORUM” DEMİŞTİ

Ünlü rap şarkıcısı, seçimlerden önce sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, yüksek vergi planları nedeniyle Joe Biden’ı istemediğinin altını çizerek, “Evet, 20 Cent olmak istemiyorum. Yüzde 62, çok kötü bir fikir. Sevmedim bu işi” ifadelerini kullanmıştı.

TRUMP’A OY ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

Biden’ın planının New York’ta en çok kazanan kişiler için vergi oranını toplamda yüzde 62’ye kadar çıkarabileceğini aktaran bir haberin ekran görüntüsünü de paylaşan 50 Cent, hayranlarına Donald Trump’a oy vermesi için çağrıda bulunmuştu.
 

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap