SON DAKİKA



Haber > Magazin > 5 emekliyi dolandırıp borçlarını ödedi!

5 emekliyi dolandırıp borçlarını ödedi!

21 Eylül 2016 Çarşamba - 16:10




Bursa'da emeklilerin parasına göz diken 25 yaşındaki hırsız, ATM önünde bekleyerek 1 günde 5 emekliyi dolandırdı, 10 bin TL'yi hesabına aktardı.





Dolandırıcılık ve gasp suçundan yattığı cezaevinden bir süre önce denetimli serbestlik kanunundan yararlanarak çıkan Özden Ş., Bursa'da bankaların önünde bekleyerek, ATM'den maaş çekmeye gelen yaşlılara, yardım edeceğini söyledi.

PARALARI HESABINA AKTARDI

Özden Ş.'ye inanan yaşlılar, kart ve şifrelerini vererek ATM'ye gitti. Özden Ş., burada işlem yaparak, hesaptaki paraları kendi hesabına aktardı. Yaşlılara, "Maaşınız daha yatmamış" diyerek uzaklaşan Özden Ş., ortadan kayboldu. Yaşlılar, durumu anlayarak polise başvurdu.

"BORÇLARIMI ÖDEDİM"

Polis ekipleri, Özden Ş.'yi evinin yakınlarında gözaltına aldı. İfadesi alınmak üzere emniyete getirilen Özden Ş., "Cezaevinden çıktıktan sonra borçlarım vardı. Bu yüzden böyle bir yola başvurdum. 10 bin lira ile borçlarımı ödedim." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap