SON DAKİKA



Haber > Magazin > 30 milyon liralık 'Skunk' ele geçirildi

30 milyon liralık 'Skunk' ele geçirildi

10 Ekim 2016 Pazartesi - 16:51




Uyuşturucu ticareti yapan şebekeyi takip eden polis 30 milyon liralık 'Skunk' ele geçirdi.





3 ay önce Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine yapılan bir ihbar üzerine uluslararası uyuşturucu ticareti yapan bir şebekeyi takibe alan polis ekipleri, şebeke üyelerinin Avrupa ülkelerinden İstanbul'a 'Skunk' adı verilen 'Yeşil Kokain' olarak da bilinen 1 ton 100 kilo uyuşturucu maddeyi soktuğunu öğrendi.

1 TON 100 KİLOLUK SKUNK

Ekipler şebeke üyelerinin fiziki ve teknik olarak takip etti. Polis, geçtiğimiz cuma akşamı Bayrampaşa'da şebekenin depo kullandığını eve baskın yaptı. Uyuşturucuyla Mücadele 1 ton 100 kilo "skunk" ele geçirirken 45 yaşındaki İsmail Ç.'yi yakalayarak gözatına aldı.

LABORATUARDA HAZIRLANIYOR

Emniyet kaynakları, "skunk" isimli uyuşturucunun laboratuar ortamında hint kenevirinin genetiğini değiştirerek üretildiğini belirtti. "Skunk" isimli uyuşturucu maddenin Türkiye'de ki kilo fiyatının ortalama 30 bin lira olduğu yapılan operasyonda ise yaklaşık 30 milyon liralık uyuşturucuya el konulduğu öğrenildi.


OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şebekenin Bayrampaşa'da depo olarak kullanılan eve yaptıkları operasyon polis kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis kameralarına yansıyan görüntülerde, ekiplerin dairede yaptıkları aramalarda çuvallar dolusu skunkları bulmaları polis kameraları tarafından kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap