SON DAKİKA



Haber > Magazin > 3 ünlü dikkat çekti!

3 ünlü dikkat çekti!

12 Haziran 2016 Pazar - 17:00




Müzik yapımcısı Volga Tamöz, şarkıcı Demet Akalın ve Sinan Akçıl'ın sosyal medya paylaşımları üzerinde yaptıkları konuşmalar dikkat çekti.





Sosyal medya üzerinden akılları karıştıran konulara  bir yenisi daha eklendi. Gün içerisinde Volga Tamöz'ün İnstagram hesabı üzerinden takipçilerine aktarması üzerine konuya Demet Akalın ve Sinan Akçıl da dahil oldu. Üçlünün ulu orta yaptığı üstü kapalı konuşmalar dikkat çekerken, söyledikleri akılları karıştırdı.

"KİM BİLİR DÜRBÜN BELKİ DE ŞU SANİYE BİTMİŞTİR"

Volga Tamöz'ün İnstagram hesabından "Burak olmasa şu halimi göremiycektim (müzik yapıyordu ama eğleniyordu)" açıklamasıyla eklediği paylaşıma çok geçmeden yakışıklı şarkıcı Sinan Akçıl'da yorum geldi. Yorumunda bir Demet Akalın'ın bir sinema filminden bahsetmesi üzerine akıllar karıştı. Akçıl'ın, "eyvah eyvah 4!yakında volga tamoz-sinan akçıl-demet akalın ın yeni sineması" sözlerine karşık Demet Akalın sessiz kalmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap