SON DAKİKA



Haber > Magazin > 3 ayda kendi karavanını yaptı

3 ayda kendi karavanını yaptı

12 Temmuz 2016 Salı - 12:45




Antalya’nın Finike İlçesi’nde panjur ustası 46 yaşındaki Yaşar Ertan, sahilde gördüğü fabrika yapımı karavanı beğenmeyerek, daha iyisini yapabileceğin





Finike Sanayi Sitesi’nde kendine ait atölyesinde esnaflık yapan panjur ustası Yaşar Ertan, bir süre önce sahilde dolaşırken gördüğü karavanı merak edip inceledi. Sahibinden izin aldığı karavanı detaylı şekilde inceleyen Ertan, fabrika üretimi karavanın daha iyisini yapabileceği düşüncesiyle çalışmalara başladı. Çekme tipi karavanının yapımında aynı sanayide çalıştığı arkadaşlarından da yardım alan Ertan, yaklaşık 3 ay süren çalışmanın sonunda karavanını tamamladı.

Çekme tipi karavanı 11 bin liraya mal eden Ertan, üstündeki güneş paneliyle kendi elektriğini de üreten karavanıyla ilk tatilini Ramazan Bayramı’nda yaptı.

Yaşar Ertan karavanın özelliklerini de şöyle anlattı: "3 kişilik karavanımın dışını, dayanıklı malzeme olan alüminyum kompozit ile kapladım. Karavanın içinde yatak, oturma grubu, malzeme dolapları, televizyon, buzdolabı, ocak, su deposu, tuvalet ve lavabo var. Hemen hemen her şeyini ellerimle yaptım. Bayram öncesi karavan tamamlandı. Ailemle birlikte keyifli bir tatil yapma fırsatı yakaladık."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap