SON DAKİKA



Haber > Magazin > 3 ay sonra Instagram'da

3 ay sonra Instagram'da

26 Kasım 2016 Cumartesi - 12:48




Şarkıcı Selana Gomez, 3 ay sonra Instagram hesabından anlamlı bir paylaşımda bulundu.





Bir süredir rehabilitasyon merkezinde tedavi gören ve müzik kariyerine ara veren Selena Gomez, geçtiğimiz günlerde düzenlenen 2016 Amerikan Müzik Ödüllerine katılarak herkese sürpriz yapmıştı. 3 aydan fazla bir süredir Instagram hesabından bir şey paylaşmayan 24 yaşındaki yıldız, yüklediği fotoğrafta hayranlarına Şükran Günü’nde: ‘Bu yıl şükran duymam için çok şey oldu. Bu yılım en zor ama en ödüllendirici yılmı oldu. Sonunda ‘yeterlilik' konusuyla savaştım.  Çocuklar sizin yıllardır bana verdiğiniz sevgiyi yansıtmak  ve kendinizle ilgilenmenizin ne kadar önemli olduğunu göstermek istedim. Nezaketle inanç yoluna. İyili daima kazanır. Sizi seviyorum çocuklar.’ şeklinde anlamlı bir mesaj yazdı:

selena


Selena Gomez'in bu duygusal gönderisine Victoria's Secret'ın ünlü meleklerinden Adriana Lima da yorum yaptı.  Lima “Senin ışığını görüyorum, saf kalbini görüyorum. Daima pozitif enerji göndereceğim. En iyisini hak ediyorsun. Benim desteğim seninle.” diyerek duygularını Selena Gomez ile paylaştı.

adriana
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap