SON DAKİKA



Haber > Magazin > 2015'in favori rengi turuncu!

2015'in favori rengi turuncu!

23 Mart 2015 Pazartesi - 16:40




İlkbaharın sıcaklığını hissetmeye başladığımız şu günlerde turuncu rengine dolaplarınızda mutlaka yer açmalısınız. Bu sıcak renk kendinizi oldukça ene





Birçoğu turuncuyu iddialı bir renk olarak görür ve bu nedenle turuncu renk kıyafetler giymekten çekinir. Oysaki turuncu doğru kombinlendiğinde oldukça stil sahibi bir görünüm yaratılabilir. Peki, turuncuyu neyle, nasıl giymek daha uygun olur? İşte cevabı... 

Nötr renklerle kombinleyin

Turuncu, siyah ve beyaz gibi nötr renklerle giyildiğinde harika bir uyum yakalanır. Pudra, krem, haki gibi renklerle kombinlendiğinde ise güzel bir sonuç ortaya çıkar. Turuncu rengi sevenlerdenseniz bu modaya elbise giyerek ayak uydurmanız mümkün. Altına mor bir babet ya da ayakkabı giydiğinizde kontrast bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Size bu renk iddialı geliyorsa ayakkabı olarak nude, krem gibi tonları tercih edebilirsiniz. Turuncuya karşı önyargılıysanız bu rengi tek bir parça olarak kullanabilirsiniz. Örneğin turuncu bir pantolon ile krem ya da pudra rengi bir gömlek giyebilirsiniz. 

Turuncu bir ceket ile gardırobunuza renk katabilirsiniz. Beyaz t-shirt ve jean pantolon ile giydiğinizde bu kombinin oldukça şık olacağını göreceksiniz. Tüm gözleri üzerinize çekmek istiyorsanız bu sezon mutlaka turuncu bir aksesuarınız olmalı! 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap