SON DAKİKA



Haber > Magazin > 2 yaşındaki çocuk su kanalına düştü

2 yaşındaki çocuk su kanalına düştü

12 Mart 2015 Perşembe - 17:45




Sinop’ta su kanalı için açılan çukura düşen ve yaklaşık 10 dakika sonra çıkarılan 2 yaşındaki çocuğun durumunun ağır olduğu bildirildi.





Olay, saat 14.50'de Sinop’ta yeni cezaevi yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Baki Göçher oyun oynarken yolun kenarında bulunan su kanalına düştü. Ailesi dışarı çıktığında, çocuğun giydiği elbiseyi su üzerinde gördü. Hemen suya atlayan aile fertleri, çocuğu su kanalından çıkardı. Belediyeye ait zabıta aracı ile Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuğa ilk müdahale yapıldı. Hayati tehlikesi devam eden çocuk daha sonra Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Minik Baki'nin 10 dakika su içinde kaldığı bildirildi.

UYARILARI DİKKATE ALAN OLMAMIŞ

Mahalle sakinleri ve çocuğun ailesi, uzun zamandan beridir su kanallarının açık olduğunu, defalarca uyarmamıza rağmen bir önlem alınmadığını söyledi. Bir görgü şahidi, "Çocuğu suyun içinden çıkardığımızda şişmişti. Yüz üstü tutup yuttuğu suyu çıkarmaya çalıştık. Hemen hastaneye götürdük" dedi.

AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Büyük şok yaşayan aile, acil servis sinir krizleri geçirdi. Babaannenin 'yavrum' çığlıkları hastane önünü inletti. Daha sonra Acil servis önüne gelen baba ise sinir krizleri geçirdi. Olay, saat 14.50'de Sinop’ta yeni cezaevi yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 yaşındaki Baki Göçher oyun oynarken yolun kenarında bulunan su kanalına düştü. Görgü tanıklarına göre su kanalına düşen çocuk, yaklaşık 10 dakika suyun içinde kaldı. Ailesi çocuğun eve gelmemesi üzerine dışarı çıktığında çocuğun üzerinde bulunan elbisenin suda olduğunu fark etti. Hemen suya atlayan yakınları, çocuğu sudan çıkartarak belediyeye ait zabıta aracı ile Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hayati tehlikesi devam eden çocuk, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Mahalle sakinleri ve çocuğun ailesi, uzun zamandan beri su kanallarının açık olduğunu, defalarca uyarmalarına rağmen bir önlem alınmadığını söylediler.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap