SON DAKİKA



Haber > Magazin > 15'inci intihar girişimi de engellendi

15'inci intihar girişimi de engellendi

26 Ocak 2015 Pazartesi - 09:11




Türkiye'nin çeşitli illerinde farklı nedenlerle intihar girişimde bulunduğu öğrenilen Mehmet Heyder'in 15. intihar girişimini Uşak'ta psikolog ve poli





Uşak-İzmir Karayolu'nda hizmet veren özel bir hastanede meydana gelen olayda, dün (Pazar) saat 16.00 sıralarında Bursa'da kanser tedavisi gören eşinin tedavi ve ilaç masraflarını karşılayamadığını öne süren Mehmet Heyder, 10 katlı hastane binasının çatı katına çıktı. Daha önce de farklı illerde 14 kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen Mehmet Heyder'in intihar girişimi, polis ve hastanede görev yapan psikoloğun ikna girişimleri sonucu engellendi. Psikolojik sorunu olduğu öne sürülen Heyder'in hastanenin çatısına çıkarak intihar etmek istediğini öğrenen polis ve Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hastane önünde önlem aldı. İtfaiye ekipleri şahsın kendini aşağıya atması ihtimaline karşı hava yastığı açtı. Hastanede görevli psikoloğun ve polislerin iknası ile aşağıya indirilen Mehmet Heyder isimli vatandaş hastanede gözetim altına alındı. Heyder'in Bursa'da kanser tedavisi gören eşinin tedavisi ve ilaç masraflarını karşılayamadığını öne sürerek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap