SON DAKİKA



Haber > Magazin > 15 yıl sonra barıştılar!

15 yıl sonra barıştılar!

27 Aralık 2020 Pazar - 10:13




Ebru Yaşar’dan dikkat çeken İbrahim Tatlıses itirafı geldi. Ünlü sanatçı, uzun yıllar küs kaldığı Tatlıses hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.





Ebru Yaşar, yılbaşı gecesi tv100'de ekrana gelecek ‘Ebru Yaşar’la Yılbaşı Özel’ programı için kamera karşısına geçti. Yaşar, Maslak Radisson Blu Otel’de yapılan çekimler öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Yılbaşı akşamı müziğe doyacağız" diyen Ebru Yaşar, “Sadece müzik dinlediğiniz ve şarkılar söylediğimiz bir akşam olacak. Beni ben yapan şarkılarla sevenlerimin karşısında olacağım" diye konuştu.

“SEVDİKLERİMİZE SARILAMADIK…”

Pandemi dönemi hariç 2020 yılının kendisi adına mutlu geçtiğini belirten Yaşar, şöyle konuştu: "Müzik adına 2020’e çok güzel bir eser bıraktım. Milyonların dinlediği bir şarkı bıraktım. Onun namına mutluyum. Ama sahnelere çıkamadık. Şarkılarımızı söyleyemedik. Dışarı çıkamadık, sevdiklerimize sarılamadık. İnşallah bütün dileğim bugünlerin bir an önce bitmesi...”

“KÜSLÜĞE SON VERDİK…”

Geçen günlerde “İbo Show” programına konuk olan Ebru Yaşar, “Yıllar sonra küslüğümüze son verdik. Çok duygusal bir program oldu. Herkesin orada bir anısı var. Biz 5 sene çalışıp 15 sene küs kalan bir patron-sanatçı ilişkisi yaşadık. Ama yıllar sonra o küskünlüğe son verdik. Sevgili Polat Yağcı ve İbrahim Tatlıses beni programa davet ettiler. Seve seve katıldım. Anılara döndüm. Eski albüme döndük. Biz zaten birbirimizi görünce ağladık. Çok seviyorum kendisini, iyi ki barıştım. 2021’de küskünlükler bitsin” ifadelerini kullandı.

Yıllar önce katıldığı bir programda İbrahim Tatlıses hakkında konuşan Ebru Yaşar şunları söylemişti: “İnsan sevdiğine kırılır. Bizim onunla çok güzel albümlerimiz oldu. Benim klibimde oynadı, ben onun klibinde oynadım. Onun bana katkılarını inkar edemem. İbrahim Tatlıses, Türkiye'de çok sevilen bir ses, çok güçlü bir yorumcu... Benim için sadece bu, yanlış anlaşılayım istemem. Onun yanında olmam benim için okul olmuştur. Neden küstüğümüzü ben de bilmiyorum.”

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap