SON DAKİKA



Haber > Magazin > 14 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyor

14 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyor

07 Nisan 2016 Perşembe - 11:22




Kayseri'de okula gittikten sonra bir daha evine dönmeyen 14 yaşındaki Pınar Döngel'den 4 gündür haber alınamıyor.





Sümer Lisesi 9’uncu sınıf öğrencisi, Pazartesi günü saat 12.00’da okuluna gitti ancak bir daha geri dönmedi. Genç kızı okula almaya giden anne Gülsen Döngel, okuldaki yetkililerinden kızının iki saat okulda durduktan sonra çıkıp gittiğini öğrendi. Ardından arayışlara başlayan aile genç kıza ulaşamayınca polise haber verdi.

4 gündür kızlarına ulaşamadıklarını belirten Anne Gülsen Döngel, kızına tehdit mesajları gönderen bir şahıstan şüphelendiklerini söyledi. Acılı Anne Gülsen Döngel, “O yüzden kızımı okula ben götürüp getiriyordum. Ama Pazartesi günü almaya gittiğimde kızımı bulamadım. Okuldakilere sorduğumda iki derse girdiğini, sonra çıktığını söylediler. Biz de arkadaşlarına sorduk aradık ama bulamayınca polise başvurduk. Kızıma tehdit mesajları geliyordu. O kişiden şüpheleniyoruz. O kişinin yaşadığı yeri bulduk, onu tanıyanlar da birkaç gündür kendisini göremediklerini söyledi. Ölü ya da diri kızıma ulaşmak istiyorum” diye konuştu.

Baba Abdullah Döngel de yetkilere şu şekilde seslendi: “Cumhurbaşkanıma, Başbakanıma sesleniyorum, kızımı bulun. Ölü ya da diri fark etmez.” 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap