SON DAKİKA



Haber > Magazin > 11 horoza el konuldu.

11 horoza el konuldu.

13 Haziran 2016 Pazartesi - 16:48




Denizli'nin Buldan ilçesinde yasa dışı horoz dövüşü yaptıran ya da izleyen toplam 39 kişi baskın yapılarak, gözaltına alındı.





Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kestane Deresi yakınlarındaki bir evin bahçesinde horoz dövüşü yapılacağı ihbarı aldı. Bunun üzerine dün saat 22.00'de eve yapılan baskında; 3'ü horoz dövüşü yaptıran, 36 da izleyen toplam 39 kişi gözaltına alındı.

HOROZLARA EL KONULDU

Bu kişilerden 36'sı ifadeleri alındıktan sonra bırakıldı. Horoz dövüşü yaptıran üç şüpheli, adliyeye sevk edildi. Operasyonda 11 horoza el konuldu. El konulan horozlar, Denizli Milli Parklar Müdürlüğü'ne gönderildi. Horoz dövüştürenlere horoz başına; Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nce 2 bin TL para cezası verileceği öğrenildi.

Ayrıca horoz dövüştürenlere emniyetin de, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nun 34'üncü maddesine göre 8 bin 500'er lira idari para cezası uyguladığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap