SON DAKİKA



Haber > Magazin > 11 bileziği kaptığı gibi kaçtı!

11 bileziği kaptığı gibi kaçtı!

31 Temmuz 2015 Cuma - 14:56




Müşteri gibi kuyumcuya giren adam işyeri sahibinin dalgınlığından yararlandı. 11 bilezik ile hızla uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına takıldı.





Müşteri gibi geldi. 11 bileziği kapıp kaçtı.  Görüntüler İstanbul Gaziosmanpaşa'dan.kuyumcuya giren genç adam bilezik almak istediğini söyledi. Kuyumcu tek tek bilezikleri göstermeye başladı. Bileziklerin fiyatını da hesaplatmayı ihmal etmedi üzerinde 11 bileziğin bulunduğu çubuğu eline alan adam hızla kaçtı. Kuyumcu peşinden koştu ama yakalayamadı.Güvenlik kamerası görüntülerinden eşgali belirlenen hırsız kendisine yardım eden arkadaşıyla birlikte yakalandı. 

Hırsızlık anı kamerada 

Kuyumcu dükkanında yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, müşteri gibi içeri giren zanlılardan biri, işyeri sahibinden bakmak için bilezikleri istediği görülüyor. Zanlı, işyeri sahibinin vitrinden indirdiği bilezikleri bir süre inceliyor. Kuyumcunun bir anlık dalgınlığından faydalanan zanlı, bilezikleri alarak kaçıyor. İşyeri sahibi de zanlının peşinden koşarak yakalamaya çalışıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap