SON DAKİKA



Haber > Magazin > 103 gündür haber yok!

103 gündür haber yok!

09 Nisan 2016 Cumartesi - 13:42




Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde 103 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşçı için yapılan çalışmalardan sonuç alınamadı





Reşadiye'nin Çermik Mahallesi'nde oturan Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan, geçen yıl 29 Aralık tarihinde saat 09.00 sıralarında evlerinden oynamak için dışarı çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Bayram ve Dursun Kağan, evlerine dönmeyince, AFAD ve jandarma ekiplerinin de katılımıyla günlerce arama, polis ekipleri ise yüzlerce kişinin ifadesine başvurdu. İlçeye giriş çıkış yapan 4 bin aracın incelendiği tüm çalışmalara rağmen, çocuklar bulunamadı. 103 gündür kayıp olan çocukları için her iki aile ortak bir karar alarak çocukları bulana 100 bin lira para ödülü vereceklerini açıkladı. Bu açıklamanın ardından il dışından bazı kişiler aileleri arayarak çocukların yerini bildiklerini, parayı yatırmaları halinde söyleyeceklerini belirterek dolandırmak istedi.

Öte yandan geçtiğimiz gün aileyi Karabük’ten arayan bir kişi de çocukların yerini bildiğini söyledi. Bunun üzerine aile bu kişiyi ilçeye çağırdı. Polis ekipleri gözetiminde bu kişinin gösterdiği yerde kazı çalışması yapıldı. Fakat burada yapılan kazı çalışmasında da çocukların izine rastlanmadı. Bu arada çocukların kaybolduğu günden itibaren arama çalışmalarının yoğunlaştığı Kelkit Çayı'nda, her iki aile yeniden arama yapılmasını istiyor. Çocuklar en son Kelkit Çayı kenarında görülmüş fakat tüm aramalara rağmen sonuç alınamamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap