SON DAKİKA



Haber > Magazin > 10 ay sonra suskunluğunu bozdu! Hadise..

10 ay sonra suskunluğunu bozdu! Hadise..

08 Mayıs 2019 Çarşamba - 13:48




Bir dönem birlikte iş yapan Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz’ün bilinmeyen bir nedenden dolayı arası açılmıştı.





Uzun süre küs kalan kardeşleri anneleri Gülnihal Açıkgöz barıştırmıştı. Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz 10 ay sonra suskunluğunu bozdu.Kardeşiyle küs olmadığını belirten abla Açıkgöz, şunları söyledi, "Bu sene mekan açmayacağım. Dinlenmek istiyorum bu yaz. Ben hiçbir sanatçıyla çalışmıyorum. Hadise ile de profesyonel iş ilişkimiz bitti. Başka işlerle yoluma devam ediyorum. Küslük yok, biz kardeşiz. İş anlamında ayrıldık ama kardeş olarak biriz. Kötü bir enerji yok. Herkesin yoğunluğu kendisine şu anda. Ben Belçika’daki doğum günü kutlamasına katılamadım, iş seyahati vardı başka bir ülkede. Sosyal medyada aktif olmayı da çok tercih etmiyorum şu an. Kardeşler olarak yeni bir yön çizdik. Hadise diye bir kardeşim var benim Türkiye’nin popstarı onu da sahiplenmek lazım.

Şu anki tarzı ile ilgili benden fikirler alıyor. Beni her zaman arar sorar, ‘nasıl, beğendin mi’ diye danışır. Ben de kendisine ‘sen kendin yapmalısın bu işi, kendine ekip kurdun yönetiyorsun bol şanslar diliyorum’ tavsiyesinde bulunuyorum.

 Annem Allah’a şükür çok iyi. Bizim enerji kaynağımız. Annem olmasa ne yapardık bilmiyorum."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap