SON DAKİKA



Haber > Magazin > 1 TL ile aracını yıkamak istedi! Akıma kapıldı

1 TL ile aracını yıkamak istedi! Akıma kapıldı

09 Haziran 2016 Perşembe - 14:25




Antalya'da 27 yaşındaki adam, bir akaryakıt şirketine gidip 1 TL ile çalıştırılan otomatta aracını yıkamak isteyince, elektrik akımına kapılıp öldü.





Olay, dün saat 16.30 sıralarında Alanya ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Bir araç kiralama şirketinde çalışan Ali Rıza Çatal, şirket araçlarından birini yıkamak üzere akaryakıt istasyonuna gitti.

Burada 1 TL atılarak çalıştırılan araç yıkama otomatının başına geçen Çatal, parayı attıktan sonra  basınçlı su sıkan aleti eline aldı. Tetiğe dokunduğu anda elektrik akımına kapılan Çatal yere yığıldı.

Akaryakıt istasyonu çalışanlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çatal'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri incelemesinin ardından Çatal'ın cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Çatal'ın cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Mahmutlar'da toprağa verildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap