SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > YOLUN AÇIK OLSUN!

YOLUN AÇIK OLSUN!

06 Haziran 2018 Çarşamba - 07:55








Ülkemiz, 24 Haziran seçimlerine hazırlanırken, Muharrem İnce fırtınasıyla insanlarımız karşılarında ayrıştırmayan sevgi dolu bir lider gördüler. Farklı pencerelerden bakan vatandaşlarımız ciddi ve samimiyet gördüler. İlkeli siyasetin ayak seslerini gördüler. İnce zekasıyla, kültürüyle, hak hukuk anlayışıyla kaybolmaya yüz tutan cumhuriyetin ışığını gördüler. Öyle görünüyor ki, halkımızın hayali gerçek oluyor gibi.

                Yıllardır beklenen ve halkın umudu olan bir siyasetçi geliyor. Sizin yüreğinizle atan milyonlarca insan yolunuzu gözlüyor. Yolsuzluğa, hak ve hukuksuzluğa, yoksulluğa ve halkımızın kardeşçe huzur içinde yaşaması için milletimizle birlikte yola çıktın. YOLUN AÇIK OLSUN! Sana gönülden inananların hevesini boşa çıkarma.

                Ancak, ülkemizdeki emperyalist ve siyonist oyunları iyi tahlil ederek olayları takip etmeniz ülkemiz ve halkımız açısından çok önemlidir. Ülkemizde kurulan korku imparatorluğunu yıktığınız gibi dış odakların oyununu da halkımızdan aldığınız güçle yıkabilirsiniz. Özlediğimiz beklediğimiz umudu, "Ben seksen milyonun cumhurbaşkanı olacağım" diye parti rozetini genel başkanına teslim ederek gösterdiniz. Artık dik durma sırası geldi Türkiyem!

               Milletçe dik duralım ki, emperyalistlere, siyonistlere yem olmayalım.

               Dik duralım ki, kaybolan hayallerimiz yeşersin.


               Dik duralım ki, insanlarımız kula kulluk yapmasın.

               Dik duralım ki, ağıtlar yerini gülücüklere ve halk coşkusuna bıraksın.

               Dik duralım ki, satılan tüm cumhuriyetin kazanımları yine halkımızın hizmetinde devletimizin olsun. Gitsin onlar gezegenlerde dört şeritli yollar yapsınlar. Devletin malını sata sata satacak mal bırakmadılar. Şimdi din satmaya başladılar. Aslında satmaya başlarken dini kullanarak halka güzel görüntüler. Ama halkımız yapılan yanlışlıkları artık gördü.

              Şimdi halkımız 24 Haziran'da çok önemli demokrasi sınavına giriyor. Torunlarının gelecekteki yaşamına umutla bakmak için görevlerini yapmaya çalışacak. Güvenli ve huzur içinde yaşam isteyecek. Unutmayalım ki bu istemler halkımızın elinde duruyor.

             En güzel kararları yine halkımız verir.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap