SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Yalanların sonu geldi, doğrusu ne?

Yalanların sonu geldi, doğrusu ne?

12 Mart 2018 Pazartesi - 07:00








Özüne dönecek Trabzonspor, sahte söylem ve eylemlerden arınacak, fayda-zarar dengesini kuracak. Başkan ve yönetim kaynak bulacak, futbol adamlarından bir heyet, teknik hareketi belirleyecek. Kişilere hizmet ortadan kaldırılacak, kulübe hizmet esas alınacak.

İhtiyaç olan parayı bulur Trabzon umuyorum. Durumun vahameti tam olarak anlatılmalı. Kulüp geliri, faize, kur farkına yetmediği tarif edilmeli. Üstelik Mayıs'ın ilk haftası eksi yazan kasadan ödenecek hoca, futbolcu, personel, banka, anapara, faiz...

Her Trabzonsporlu katkı yapacak. Belediyeler, holding, şirket, dernek üyeleri, taraftar kurtuluşa ortak olacak...

Öz, denge, kaynak, heyet, hizmet, vahamet, katkı...

Yazması kolay da nasıl olacak bu iş? Hiç futbolla alakası olmayan, lisans dahi çıkarmamış, futbolun "F"sini bilmeyen başkan ve yönetimleri seçmiş bir genel kurula sahibiz. Siyasetin belirleyici gücü kasabası, köyü, merkezi, soyu, sülalesi, şehr-i Trabzon söz konusu olan.


Herkesin bildiğini sandığı tuhaf bir yer. En tehlikeli insan, ne bildiğini bilmeyen insandır dostlar. İzleyerek hiçbir meslek öğrenilmez, işin içinden geleceksin. Mandanın makinist, kedinin kasap olduğunu hiç gördünüz mü? Öyle aciz, öylesine olaydan bihaberler, nerede bir üç kağıtçı, şaibeli, tüccar, taklacı tezgahına düşüyorlar. Çok zor bilinmez değil ki bu iş. Yarım saat izlesek, yazıyoruz köşeye. Altı ay sonra aynı noktaya geliyoruz fakat kazık çoktan ciğere ulaşmış oluyor.

Var bu şehrin evlatları. Onursal Başkan tepede duruyor. Derinlerine kadar bilgi yüklü. Soracaksınız, sayacaksınız, hakkını teslim edip helallik alacaksınız. Devrim, milat kulübü devirenlerin defterini düreceksiniz.

Son seçimde katakulli siyasete kaybeden Celil Hekimoğlu Trabzon'da bekliyor. Kendi işinin sahibi, Trabzonspor'da yöneticilik deneyimli, şirketinin futbol kulübü olan... Batırılmış, borca batmış kulüp kurtarma deneyimli Ofspor Başkanı Olcay Saral... Eyüpspor Başkanı Recep Kızıltepe... Tek liste, tek hedef.

Var bu şehrin çocukları. Altyapıdan alternatif üretti diye menajerlerin tekerine çomak soktu diye, adamların milyon eurolarına engel oldu diye kovulan Sadi Tekelioğlu. Hocamdır, severim, saygı duyarım. Şu durumu öngörmüştü. İki sezon önce yedi altyapı futbolcusuyla maça çıkmıştı Trabzonspor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap