SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Virajı döndüler!..

Virajı döndüler!..

18 Aralık 2017 Pazartesi - 07:44








Çaykur Rizespor ilk devrenin bitimine iki hafta kala evinde oynadığı çok sert Ümraniyespor virajını savrulmadan dönmesini bildi ve direksiyonunu toparladı.

Yeşil – mavili takım geride kalan haftalar içinde sahada iki şeyden birini eksik yapıyordu. Ya hücumda etkili oluyordular ya da savunmada tersi. İkisini bir arada yapmakta zorluk çeken temsilcimiz Ümraniyespor maçında hem savunmayı kusursuz yaptı hem de hücumda etkili bir futbol ortaya koyarak sezonun en zor maçını farklı geçmesini bildi.

Rizespor aslında maçın ilk devresinde girdiği fırsatları iyi değerlendirse maçı bu devre çok rahatlıkla kotarabilirdi. Kweuke ve Samu ile baskıya ilerde başlatan Atmaca, orta sahada Recep’in gününde olmayışı nedeniyle aradığı gole kavuşamadı. Ümraniye takımını iyi analiz eden İbrahim Üzülmez, bu takımı deyim yerindeyse kendi silahı ile vurdu. Tatlı sert futbol ile İstanbul temsilcisini orta sahada yıldıran yeşil – mavili ekipte önceki maçların tersine savunmanın omzuna fazla yük binmemesinin sebebi ise tüm oyuncuların takım savunmasına yardım etmesi dikkatlerden kaçmadı.

İkinci devre Lincoln takviyesi altında maça başlayan temsilcimiz bu oyuncunun iştahı, Özgür Çek’in aklı ile birleştiğinde ilk gol Kweuke ile geldi ve o kilit açılmış oldu. Yine bu devre İbrahim hocanın yaptığı tüm hamleler yerinde idi. Ozan ve Süleyman farklı skora katkı veren isimler oldu, Mehmet, Giresun deplasmanı sonrası yine frikikten güzel bir gol attı.

Evet, Çaykur Rizespor İbrahim hoca ile ilk kez kazanma arzusunu üst düzeye çektiği, buna bir de coşkuyu eklediğinde neleri bize gösterebileceğini kanıtladı. Bu bardağın dolu tarafı, şimdi de boş tarafından bakalım.


Bu takım sezon sonunda yeniden Süper Lig’e çıkacaksa mevcut kadroda yer alan futbolcuların yarısına yakını ile helalleşmeli. Bu skor bizi aldatır. Özellikle geçmiş dönemden gelen ve sözleşmeleri astronomik olan yabancı oyuncular yola koyulmalı. Bu takıma en az 5 banko oyuncu alınmalı. Futbolcular cin gibidir. Gitmek üzere varını yoğunu bu maçta ortaya koydular. Başta yönetim ve teknik kadro bu oyunculara sakın ola ikinci devre kadro vermeyin, kadroyu aldıkları an “ense” keyfi yaparlar. Tarihi bir hataya imza atmayın ve gitmesi gerekenleri yola koyun, hissi davranmayın. Her maçta Serkan Çınarlar’ı bulamazsınız! Unutmadan yazayım, devre arasında izleyeceğiniz transfer politikası Rizespor geleceğine yön verecektir. Acımayın, kimsenin de gözyaşına bakmayın. Gelecek adına radikal kararlar alın, Rize taraftarı sizin arkanızda..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap