SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Vatandaşın borcunu da yapılandırın

Vatandaşın borcunu da yapılandırın

08 Ocak 2019 Salı - 09:20








Ülkemizde ne gelirse garibin, ekonomisi yetersiz olanın başına geliyor. Şirketlerin kredi borçları yapılandırılıyor, sorumsuzca harcama yapıp kulüpleri batıranların enkazları bankalar tarafından temizlenmeye çalışılıyor, hal böyle olunca garibin ne günahı var diyesi geliyor insanın.

Tabi sizin için garip, fukara ve ekonomisi dibe vuranlar önemli ise aldırış edersiniz.

Bankaların bu kadar özverili olması ilginç ve manidardır. Futbolu kurtarma adına adım atılacağına milyonlarca mağdur insan var onlar için bir adım atılmalı. Vatandaş kredi borcunu ödeyememekle karşı karşıya hadi onlarında bu borcunu yapılandırın.

Yetmedi kartına borcunu ödeyemeyen var onlara da bir çözüm bulup yapılandırma yolu açın. 700 binin üzerinde kişi bireysel kredi borcunu ödeyemez durumda. Bunlardan haberdarsınız mutlaka, sizden habersiz bu ülkede kuş uçmaz dimi. O nedenle gelin bu insanlarımızın da borçlarına bir yapılandırma yolunu açın.

Nasıl olsa seçim geliyor, oy avcılığının en güzel adımlarından biride bu olur. Enflasyon çift haneli rakamı aşalı epey zaman oldu. Kredi borçları faizleri aldı yürüdü. Bugün kredi isteyene yüzde 200-300 faiz uygulaması yapılacak neredeyse.


Borcunu yapılandıran iş dünyasındakiler kıyak çekiliyor, kulüplerin borçlarını ödemesi için kolaylık sağlanıyor, ya vatandaş ne olacak. Altta kalanın canı çıksın misali çaresiz mi bırakılacak. Aile içi geçimsizlik, ekonomik yetersizlik insanları cinnet noktasına getirdi hala onlar için bir adım atılmıyor.

Borcu borçla kapatmak için kırk dereden insanlar su getiriyor, bir umut ışığı yanmıyor. Kısaca bu kriz ortamında herkesin borcu yapılandırılıyor vatandaş ise kredi kartıyla enflasyon arasında nefes almaya çalışıyor.

Nefes alamayan ise hangi yola başvurur sizler daha iyi biliyorsunuz. Bankalar milletin cebindekini aldı, elde avuçta ne var ise ekonominin çöküşü nedeniyle saplandığı borç batağından kurtulmak için satıp bankalara veriyor gelin sıra vatandaşın kefen parasına gelmeden gelin bu işe bir çözüm bulun. Bu ekonomik çöküş sosyal patlamaya doğru gidiyor bilesiniz, Ankara’dan Türkiye nasıl görünüyor bilmem ama Trabzon’dan hiç te bu anlamda iyi görünmüyor haberiniz ola.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap