SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > VATANDAŞIN BAŞI BELADA!

VATANDAŞIN BAŞI BELADA!

26 Mart 2018 Pazartesi - 07:00








Sokaklar, kaldırımlar, trafik ışıkları dilencilerden, cam silen çocuklardan geçilmiyor. Vatandaşın yaka silktiği bu durumdan turistler de şikayetçi.

Yerli halkın şikayetçi olduğu bu durum turistlerin de canını sıkmasına rağmen sayıları her geçen gün artan bu kişilere birilerinin dur demesinin zamanı geldi de geçiyor. Şehir dışından akın akın gelen bu dilenciler köşe başlarını ve trafik lambalarını tapulamış durumda. Öyle ki insanlar ne bahsettiğim bu kişilerin olduğu sokaktan geçiyor ne de araçlar trafik kambalarında duruyor. Kentin göbeğinde yaşanan bu durumdan şikayet edilmesine rağmen yetkililerin neyi beklediğini vatandaş merak ediyor. Bu dilenciler bayanlardan ve çocuklardan oluşuyor. Birileri bu çocukları çalıştırıp para kazanıyor. Kısaca bu olay basit bir dilencilik mevzusu değil. Organize işler... Şehirlerin göbeğine yuvalanan, haraca bağlayan çeteler bir an önce çökertilmeli. Aksi takdirde vatandaşın başı belaya girecek.

LİDERLER GEÇİDİ

Bu hafta sonu Trabzon hareketli saatler yaşadı. Cumartesi günü İYİ Parti il binasının açılışına gelen Genel Başkan Meral Akşener’den sonra pazar günü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şehrimize geldi. Akşener’in meydandaki açılışta yaptığı konuşmayı büyük kalabalık izledi. Sürekli alabileceği oyu tartışılan İYİ Parti’nin bina açılışıyı vesilesiyle katılımcıların sayısına bakılırsa oy oranı yabana atılacak gibi gözükmüyor. Benim gözlemlerime göreİYİParti iyi yolda...

AK Parti’ye gelince... İl kongresine göre, AK Parti 2019 seçimine hazır gözüküyor. Teşkilatlar Erdoğan’ın istediği havayı yakalamış. 2019’da iddialı olanların AK Parti’ye rakip olabilmeleri, geçmeleri için daha iştahlı ve bu iddialı olmaları gerekir. Bu işler çok çalışma ve özveri ister. Bu seçim işlerini ciddiye almaz, sıradan görürseniz başarılı olma şansımız yok. İşte bu işin rol modeli AK Parti’dir. AK Parti’yi iyi tahlil edip, ona göre bir seçim stratejisi geliştireceksin ki daha iyi olasın. Bu başarılırsa işler değişir. Ama yok, bildiğini okursan bir değişen hiçbir şey olmaz, benden söylemesi. Kalın sağlıcakla...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap