SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Ünal hocaya 3 puan

Ünal hocaya 3 puan

08 Ekim 2018 Pazartesi - 09:21








Trabzonspor ilginç bir maç oynadı. Tüm Türkiye’nin çok beğendiği, gerek futboluyla gerek karakteriyle gerek hocalığıyla adam gibi adam Ünal hoca annesini kaybetmişti. Ünal hoca takımın başında yoktu; ama oyuncular onun için sahadaydılar. Ve oynadıkları futbolla hak ettikleri 3 puanı Ünal hocaya hediye ettiler. Başta kaleci Onur olmak üzere tüm oyuncular büyük bir özveri göstererek, çok çalışarak bu yıl deplasmanda ilk galibiyetlerini aldılar. Maça gelecek olursak... Akhisar biraz baskılı başladı. Trabzonspor ilk 20 dakika oyunun kontrolünü eline aldı. Mustafa Yumlu sakatlanıp çıkınca Akhisar’ın dengesi biraz bozulur gibi oldu. Kazanılan frikikte aylardır suskun olan Sosa, nefis bir vuruşla Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Sosa ve Abdülkadir’in iyi paslaşması sonrasında gelişen atakta Rodallega’nın düşürülmesiyle, Trabzonspor penaltı kazandı. Bu penaltıyı Burak gole çevirdi. Trabzonspor 2-0 öne geçti. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi. Josue, Güray, Sissoko, Akhisar’ın gol ümitleriydi.

Oyuna sonradan giren Seleznyov’un ilk 11’de başlatılmaması bence Akhisar adına hataydı. İkinci yarıda Trabzonspor önde baskı kurdu. Bu arada atlamayalım, Trabzonspor’un en başarılı oyuncularının başında Onur geliyor. Deneyimli file bekçisi, başarılı kurtarışlar yaparak Akhisar’a geçit vermedi. 67. dakikada Pereira’nın yaptığı ortada Trabzonspor’un sürpriz golcüsü Novak, harika bir kafa vuruşu yaparak takımını 3-0 öne geçirdi. Lucescu’nun artık Onur’u milli takıma çağırması gerekir. Onur kendine çok iyi bakıyor, oyunu çok iyi takip ediyor. Akhisar’ın kullandığı frikikte Burak’ın eline çarpan top bence penaltıydı, hakemin kararı doğruydu. Penaltıdan Seleznyov golü atarak durumu 3-1’e getirdi. Trabzonspor, yaptığı ataklarda farkı daha da arttırabilirdi. Trabzonsporlu oyuncular müthiş bir özveri göstererek aldıkları bu üç puanı Ünal hocaya armağan ettiler. Tüm Trabzonsporlu oyuncuları kutluyorum. Ünal hocaya da başsağlığı diliyorum. Allah hocamıza sabırlar versin.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap