SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Türkiye Afrin’de...

Türkiye Afrin’de...

13 Şubat 2018 Salı - 07:59








Çok basit söylem değil mi?

Tür-ki-ye, Af-rin-de...

6 hecelik bir cümle... Dudaktan söylerken bir saniye sürmüyor.

Lakin ne kadar ağır bir söz olduğunun farkında mıyız acaba?

“Türkiye Afrin’de... Afrin Suriye’nin kuzeyinde bir bölge... Türkiye’ye yaklaşık 30 km mesafede... 8 farklı emperyalist devletin güdümünde birkaç tane terörist grup bölgede bulunuyor... Amerika denen ne idüğü belirsiz devlet, bu örgütlere en fazla yardımı yapan konumunda... Neredeyse nizami bir ordu oluşturmuş durumda ve arka cephede (Menbiç) bekliyor. Türk Silahlı Kuvvetleri bölgeye girdi. Yavaş yavaş ilerliyor. Neden? Türkiye’ye birilerinin dizlerinde oturan teröristler yarın saldırmasın diye. Hız kesmeden TSK birlikleri çalışmalarını sürdürüyor. Bir asker düşünün, Afrin’in hemen 6 km yakınında bir köyde mayın tuzakları arasında, 8 ihanet devletinin namlusunun önünde kızının fotoğrafına bakıyor... Bir asker düşünün, kafasını kaldırsa ABD’nin vermiş olduğu keskin nişancının silahı ile ölümü arasında saliselik bir an var... Böyle durumda akşam yemeği pilakisini çıkarmış yemeye çalışıyor... Bir asker düşünün, uzaydan onu gören kapitalist devletlerin uyduları ile düşmana yer tespiti verildiği bölgede belki de son namazını kılıyor, son abdestini alıyor...”


Yani siz bugün evinizde, işinizde, kahvede, otobüste “Türkiye Afrin’e girdi” sözünü söylerken yukarıda TIRNAK içerisinde belirtmiş olduğum zorlukların yaşandığının farkında mısınız?

En vahimine gelelim...

11 kahramanımız “Zeytin Dalı” operasyonunda şehit düştü... Bazı kesimler Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesaplarından vatanperver, kahraman kesildi... Peki, sosyal medyanızı kapattıktan sonra ne yaptınız?

Nereye gittiniz?

Nasıl bir akşam geçirdiniz?


Durun ben size Türkiye’nin çoğunluğunun ne yaptığını söyleyivereyim...

Çoğunluk eline kumandayı aldı... Kimi Tv 8’i açtı, kimi Show Tv’de Yeni Gelin dizisini izledi, kimi atv’yi izledi...

Haber kuşağından sonra bilmem hangi kanalda verilen Afrin hareketi hakkındaki bilgiler hiç açılmadı...

Reyting sıralamasında yok...

İnternete reyting yazın 2018-02-10 tarihine bakın...


Bu ülkenin ne kadar samimi olduğunu anlarsınız...

Tolga Çevik gibi sanatçı olamadınız... Kendisindeki hassasiyet bu ülkenin maalesef yarısından fazlasında yok. Bilmem kaç bin TL akşamda kazandığı parayı bir kenara iterek... “Bu akşam şehitlerimiz var” diyerek gösterisini yapmadı...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap