SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Trabzon’da muhalefet yok

Trabzon’da muhalefet yok

25 Aralık 2017 Pazartesi - 07:15








Trabzon’da siyaset iyi Parti’yle bir nebze hareketlendi. İktidar partisi bütün köşeleri tuttuğu için pek reklama ihtiyacı yok. Halktan aldıkları destekle her şey onların kontrolünde sayılır.

Gerçi bu durumdan şikayetçi olan da yok. Ben de olsam böyle bir ortamda bildiğimi okurum.

İktidar bu şekilde iktidarını sürdürürken muhalefet ne yapıyor? Gördüğümüz kadar muhalefetin iktidarı rahatsız etmek gibi bir derdi yok. Milliyetçi Hareket Partisi bir nevi iktidar ortağı. MHP bu tavrı nedeniyle de İYİ Parti’nin kurulmasına neden oldu. İyi kurulduğu günden beri reytingi hep yüksek. Bu da MHP’deki kopmalara hız verdi. Bu durumdan az kişi memnunken büyük kitle rahatsız. Seçimler yaklaşırken MHP’nin aklı karışık. Bahçeli, her an her şeyi ters düz edebilir. Özellikle, AK Parti’nin baraj düşmesi konusuna soğuk bakması olaylara gebe...

Gelelim ana muhalefet partisi CHP’ye... CHP’nin başta da tarif ettiğim gibi varlığıyla yokluğu belli değil. Trabzon gibi önemli bir şehirde birçok yanlış ve eksik işler var. Medya mensupları büyük risklerle görevlerini yaparken bakmak lazım CHP’de ne gibi çalışma var.

Görüldüğü kadarıyla iktidarı köşeye sıkıştıracak, eksikleri gösterecek, çalışmaları hızlandıracak hiçbir söylemini bulamazsınız. CHP kendi içinde birlik ve beraberlik sağlayamamış ki ortak mücadele verebilecek. Tek tük bireysel çıkışlar olsa da bunun yeterli olduğunu kimse söyleyemez.


İktidar partisi dikensiz gül bahçesinde yaptığı siyasetle bu günlere gelmeyi başardı. Bundan sonra 3 muhalefet partisinin muhalefetiyle seçime girecek. Eğer muhalefet partileri bugüne kadar yaptıkları mücadele de bir değişiklik yapmaz yeni bir tarz geliştiremezse AK Parti hiç zorlanmadan seçimi alır ve yoluna devam eder...

Doğalgaz nerede?

Trabzon’da doğalgazı görene cumhuriyet altını hediye edecekler. Kardeşim, yıllar yıllar önce bu millete doğalgaz müjdesi verdiler. Öyle bir kamuoyu oluşturuldu ki peş peşe doğalgaz ile ilgili işyerleri açılmaya başladı. Herkesin yüzü gülüyordu. Kolaylık, temizlik gelecekti. İşte o ‘ti’ işi bozan işaretti. Maalesef beklenen o doğalgaz birkaç yer dışında hiçbir yere gitmedi. Doğalgaz gitmediği gibi gideceği de yok, öyle bir gayret de yok. Vatandaş verilen vaatleri nerde sorduğunda cevap alamıyor. İşte muhalefete bir tüyo da burdan vermiş olayım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap