SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > TRABZON RUHU GERİ DÖNÜYOR

TRABZON RUHU GERİ DÖNÜYOR

03 Haziran 2018 Pazar - 08:11








      Trabzonspor ilk olarak yönetim değişikliğini yerinde bir kararla gerçekleştirdi.

      Ardından sezonun en iyi şekilde bitmesi için gayret, mücadele gösterdi ve sezonu beşincilikle bitirdi.

      Daha sonra teknik adam, teknik kadro değişikliğine giderek, yerinde bir kararla Trabzonspor'da efsane olmuş, kültürüyle, eğitimiyle, duruşuyla, sevgisiyle, saygısıyla öne çıkan, futbolu bıraktıktan sonra milli takımların çeşitli kademelerinde çalışkanlığıyla, öne çıkan duruşlarıyla, Türkiye liglerinde,  çeşitli illerde, takımlarda görev yapan, her zaman oyuncularına terbiyesiyle, bilgisiyle, oyun felsefesiyle öne çıkan, Trabzon'da sevilen, inanılan bir isim olan, son sezonda büyük bir risk alarak, çoğu teknik adamın görev almaktan çekindiği, kaçtığı Kardemir Karabükspor’da çalışarak cesaretli olduğunu gösteren ÜNAL KARAMAN hocayı takımın başına getirerek doğru bir bir hamle yapan Sn. Ahmet Ağaoğlu ve ekibini kutluyorum, alkışlıyorum, bravo diyorum.

      Teknik kadronun içine yine Trabzonlu olan, Trabzonspor’da yıllarca futbol oynamış, takım kaptanlığı görevlerinde bulunmuş Hüseyin Çimşir'i getirerek Trabzon sevdalılarına bir mesaj daha vermişlerdir.

      Şimdi sırada birlik, beraberlik, bütünleşme her adımın, her atılacak adımın Trabzonspor'un menfaatleri için olacağı mesajları verilmeye başlanmıştır, devam etmesi de gerekmektedir.


      Bazı insanların doğru yapılan işleri görerek, arı kovanına çomak sokma işlerine başladığı da görülmektedir.

      Bunlara, bu zihniyet içinde olanlara başta Sn. Ahmet Ağaoğlu başkan, yönetim kurulu üyeleri, Sn. Özkan Sümer ve teknik sorumlu Ünal Karaman olmak üzere izin vermeyecekleri bir gerçektir.

      Şehrin kendi değerlerine sahip çıkması, sıkı sıkı sarılması gerekir. Trabzonspor bir tanedir ve değerdir.

      Trabzonspor seyircisiyle, taraftarıyla, Trabzon sevdalılarıyla hep birlikte olacak ve yaşayacaktır.

      Sıra transferlere geldi, takımın alacağı oyuncular Trabzon kentine uyum sağlamalıdırlar. İlk önce, bir adım ileri giderek ligin oyuncuları olmalıdırlar.


      Hangi oyuncu gelirse gelsin, içerdeki oyuncularla beraber Trabzonspor'un oyuncularıdır. Eğer beynini, kalbini takım için şehir için, mücadele ettiğini gösteriyorsa kim olursa, Trabzonsporludur.

      Hoş geldin ÜNAL KARAMAN hoca ve ekibi, prensiplerinizden, ilkeliliğinizden, çalışkanlığınızdan, ödün vermeyeceğiniz bir gerçek olduğunu ben en iyi bilenlerden birisiyim.

Yolunuz açık olsun, Trabzonspor camiası sizlere güveniyor. Her şey gönlünüzce olsun.

BAŞARILAR DİLİYORUM.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap