SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Tiyatro dersi aldık!

Tiyatro dersi aldık!

24 Aralık 2017 Pazar - 07:25








Bir söz vardır: "Olmayan işleri, olmuş gibi göstermekle meşgul olan insanlar; kül üstündeki çıplak insanlardır, tanınmazlar."

Sayın Muammer Usta ve 4 kişilik yönetimi...

Evet başkan, Trabzonspor'un Kartal tesisleri Milli Emlak'ın malıdır. Bunu bilmeyen de yoktur.

Peki kullanım hakkı kimdedir, burayı kim almıştır, hangi şartlarda almıştı? Böylesine önemli bir kazanımın varlığından yakın zamana kadar haberin var mıydı?

Trabzonspor'un Trabzon'daki, İstanbul'daki Kartal tesislerini konuşmadan önce, Trabzonspor adına yapılan her toplantıda bu kazanımları kulübe günün zorlukları içerisinde mal eden Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'a şükranlarınızı sunmadan başlayamazsınız, başlamamalısınız!


Şimdi kalkmış önceki kongrede genel kurul üyeleri tarafından reddedilen Kartal'daki kullanım hakkının Trabzonspor'da olduğu 13 dönümlük araziyi yeni baştan müteahhit firmalara pazarlamanın sinyallerini mırıldanıyorsunuz? Siz ve 4 kişilik yönetiminiz önce yaptıklarınızı anlatacaksınız, ne koydunuz üstüne, neyle aldınız, şimdi 774 trilyon borcu nasıl yaptınız bunları anlatacaksınız!

Sana ve yönetiminize sormazlar mı, Trabzonspor o kadar handikaplar yaşadı, hiçbir başkan Trabzonspor'a kalıcı kaynak olan Kartal tesislerine dokunmadı.

Şimdi kürsülerden ince ses tonuyla hitabet dersi verirken, her birinizin şirketi kar ederken 'bu üstün zekayı Trabzonspor için neden kullanmadınız' demezler mi?

'Ben Trabzonspor'a geri dönüşü olmayan kaynaklarla kulübün mali durumunu düzelteceğim' derken neyi düzelttin?

Koca Trabzonspor formasının arkasına reklam aldım diye İstinye Üniversitesi yazdırmayı marifet mi sandın?


Seni gel başkan ol diye zorlayan mı oldu? Sizleri seçen genel kurul delegelerine karşı mı sorumlusunuz yoksa başka bir iradeye karşı mı?

Sor bakalım asbaşkanın Ahmet Çubukçu'ya, sor bakalım yöneticilerine!

Trabzonspor nereden nereye gelirken, az zamanda büyük işler başarırken başkanları, yönetimleri Trabzonspor'un öz kaynaklarına dokunmuşlar mıdır?

O günleri bilirler mi?

Trabzonspor az da olsa bir ivme yakaladı, bak hemen Trabzon'a düştün, Trabzonspor'un başkanı olduğunu hatırladın. İşte Trabzonspor bunun için büyük takımdır. Maalesef siz de yönetim olarak ‘bir müşkülüm var’ der, 'doktorlar kulübü' yönetiyorsunuz ya bulamadığınız merhemi Trabzonspor'un öz kaynaklarında ararsınız, o zaman niye varsınız?


Bu tiyatro sizinle perde açmaz Sayın Usta! Ne kadar açmaya çalışsanız da gişe rekoru kırmaz, sonrası ver elini İstanbul stüdyoları...

MERAK ETMEYEN VAR MIDIR

Trabzon şehrinin Ortahisar ilçesinde seçilmiş belediye başkanı Ahmet Metin Genç'in Trabzonsporlu olduğundan kimsenin şüphesi olamaz. Burası tamam...

Gördümüz mü hiç büyük takımların kongrelerinde seçilmiş bir belediye başkanının üst üste divan başkanlığı için kongre öncesinden engelli koşulara başladığını? Önceki seçimli kongreden sonra kamuoyunda her delege kendilerinden muzdarip olmuşken, kongreye şaibe karıştırdığı iddiaları aylarca her köşede halk tarafından dillendirilmişken, bu kongrede delegelerin çoğu dışarda iken bunu fırsat bilip 'kapıları kapatın' talimatıyla genel kurul delegelerini içeriye davet için 5 dakika beklemeyen bir divan kurulu başkanına ben de neden diye sorsam haksızlık mı yaparım Sayın Ortahisar Belediye Başkanım?

Delege kadrolu divan başkanı mıdır diye söylenirken susun arkadaşlar dedik diyelim. Diğeri yok nöbetçi divan kurulu başkanıdır dediğinde ne dememiz lazımdı? Söylemleri hoşuna gitmeyen genel kurul delegelerine süre 10 dakikadır derken sabahın köründe genel kurul yapacaksınız. Allah'tan TBMM değildi delegenin sözünü keserken bir de iki oturum ceza mı verecektiniz? Sayın başkan, olmadı, böylesine önemli bir kongrede mesajlarınız delegeye, Trabzonspor kamuoyuna olması gerekirken sizinki 'biraz yükseklerde görün beni, duyun beni' der gibiydi!!


Trabzonspor'u şundan bundan çok seviyorum deme hakkı anayasal hakkındır ama!!! Önceleri bu takımda çok avukat arkadaşımız süreli yöneticilik yapmış ve katkı sunmuştur. Ben de bu şarkıyı çok severim: 'Daha Önceleri Neredeydiniz?' Görev alıp katkı sundunuz da ben mi bilmiyorum?

OLMADI SAYIN ALİ SÜRMEN BAŞKANIM, OLMADI

Yakın tarihtir, hep beraber yaşadık.

Trabzonspor'a gönül vermiş, tam 25 yıl verdikleri hizmetin karşılığını beklememiş, şu an başkanı olduğun  bu onura, gurura layık olan, bilgileriyle, tecrübeleriyle 'böyle yaparsanız, bunu düşünürseniz her zaman Trabzonsporlu olmanın huzuru ve gururunu yaşamak istiyorsanız' telkinleri ile gelecek kuşaklara örnek olan Trabzonspor'un gerçek sahipleri olan Divan Kurulu üyelerine vermiş olduğunuz Divan Kurulu beratının ne olduğunu... Yapmış olduğunuz Divan Kurulu toplantısında, kendilerinin bulunmadığı, asbaşkanı Ahmet Çubukçu'nun temsil ettiği toplantıda Divan Başkanı tarafından oylanan maddeler içerisinde Trabzonspor yönetim kurulunun faliyet raporlarının Divan Kurulu üyelerinin huzurunda bir sunumla açıklanmamasını olağan toplantıda kulübün yönetimi nasıl olur da hazırlık yapmadık diyebilir diye! Divan Kurulu üyeleri adına bunu sormalıydınız.

Hiç değilse bugün Trabzonspor'un yönetimi buralardaysa bunların sayesinde olduklarını, asıl saygıya layık insanlarımızın Divan Kurulu üyeleri olduğunu bilmeleri noktasında size düşen en önemli görev bu olmalıydı. Yönetimin derinliklerinde kaybolduğunu anlayabilirim ama bunu anlamam Sayın Divan Kurulu Başkanım!!!


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap