SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Taraftar-takım birlikteliği

Taraftar-takım birlikteliği

25 Kasım 2017 Cumartesi - 07:18








Her zaman söylediğim gibi birlikteliklerden, beraberliklerden mutluluklar, başarılar gelir. Bir ekibin başarıya gitmesinin en önemli unsuru inanmaktır. İnananlar yaptıkları her işte başarılı olurlar, devamı da gelir, yapmaya çalıştıkları her işin üstesinden gelirler.

Trabzonspor camiasında yerinde fakat geç yapılan kadro değişikliğiyle birlikte güzel günler gelmeye başladı, bu güzel günler devam edeceğe benziyor.

Konu Trabzonspor olunca, Trabzonlular için akan sular durur. Trabzon sevdalıları, taraftarlar takımlarına olan güvenlerini bir kez daha Osmanlıspor maçında gösterdiler. Bravo taraftarlara, alkışlar taraftarlara… Maçın hakeminin bitiş düdüğüne kadar, sesleri kısılıncaya kadar, avuçları patlayıncaya kadar alkışladıkları için. Bu da saha içinde görevlerini en iyi şekilde yapmak için mücadele etmeye çalışan futbolcuları ateşledi, motivasyonlarını üst seviyeye çıkardı. Maçın 90+’larında gelen gol galibiyeti getirirken moralleri yükseltti, önlerinde oynayacakları maça daha farklı bakış açıları ile bakmalarını sağladı.

Teknik kadronun başta hırsıyla, çalışkanlığıyla, mücadeleci tipiyle, dik duruşuyla, takımın bütünlüğü için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Rıza Çalımbay ve ekibinin motivasyonunun da üst seviyelere çıkmasını sağlamaya devam etmesi diğer bir bakış açımdır.

Trabzonspor; taraftar, futbolcu, teknik kadro, kulüp içinde çalışan personeller bütünlüğü, yerel medya ilişkileri de iç içe olursa başaramayacağı hiçbir müsabaka kalmayacaktır.


Bu ilişkilerin daha da güçlenmesi gerekir. Bunu da kimler sağlayacaktır? Trabzonspor’u Trabzon’dan yönetenler sağlayacaktır. Burada en büyük görev başkan Muharrem Usta ve yöneticilere düşüyor.

Takım içinde ayrım yapmadan, davranışlar, aynı şekilde ödemelerinde gecikmeden yapılması gerekir. Başarı bir elin sesiyle değil, eller çoğaldıkça, inananların çoğalmasıyla, akılların birleşmesiyle gelir.

İnananlar başarırlar. Yolu açık olsun Rıza hoca ve ekibinin. Her şey gönlünüzce olsun. Başarılar diliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap