SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Takım olmak

Takım olmak

22 Aralık 2017 Cuma - 08:19








Trabzonspor, takım olmaya sevgili Rıza Çalımbay ve teknik ekibinin gelmesiyle birlikte adım atmış ve adımlarını her maç üstüne koyarak devam ettirmektedir. İlk olarak kadroda olup mutlu olmayan oyunculara özgüvenlerini vererek başlamış, her hafta sıcak bir ortamda yaptığı basın toplantıları, antrenmanları da taraftar ve basına açarak kendine olan güvenini tüm Trabzon’a gösterip ‘biz’ diyerek takım olmanın birlik ve beraberlikten geçtiğini en iyi şekilde göstermiştir.

Diğer bir konu da, oyunculara adaletli olduğunu lig ve kupa maçlarında hak eden oyuncuları kadroya alarak öne çıkan oyuncuları maçlarda oynatarak göstermeye başlamıştır. Bu da oyuncular arasında özgüvenlerini geri getirmiş olup sonuçta faydalarını Trabzonspor görmektedir.

Sevgili Rıza Çalımbay ve teknik ekibi göreve geldiğinde 13. sırada olan, çeşitli yorumlar yapılan Trabzonspor bugün lig sıralamasında üst sıralara her hafta yaklaşarak oynadığı lig maçlarında takım olma yolunda emin adımlarla yürüdüğünü dosta düşmana göstermektedir.

Önemli bir bölüm de her hafta sayıları artarak Şenol Güneş Kompleksi'ni dolduran muhteşem taraftarlara… Deplasmanlarda kendilerine ayrılan bölümü tıka basa dolduran, maçın başından sonuna kadar sesleri kısılana kadar takımlarını destekleyen, hafta hafta maç bittikten sonra Trabzon’un sembollerinden olan kolbastıyı oyuncularla beraber oynamaları Trabzonspor’un bir takım olduğunun en önemli göstergelerindendir. Bravo, alkışlar Trabzonspor seyircisine, taraftarlarına, sevdalılarına. Devam. Sonuçta sahada oyuncular mutlu, destekleyenler mutlu. Şimdi sıra yönetim ve başkanda. Takımlarına olan mali görevlerini yerine getirmelerinde. Bundan en ufak şüphem yok, Trabzonspor’un yakından takip eden bir kişi olarak.

Gelelim kadroda olan eksik görülen yerlere, şartları zorlayarak iki veyahut en fazla üç transfer yaparak takım olma yolunda edim adımlarla yürüyen Trabzonspor’u daha da güçlendirmektir. (Stoper, ön libero ve sağ sol oynayan kanat oyuncusu)


Bravo Rıza Çalımbay ve teknik ekibine, bravo futbolculara, bravo profesyonel çalışanlara. Alkışlar Trabzonspor’un büyük taraftarlarına. Teşekkürler.

Her şey büyük Trabzonspor için.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap