SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Takım birlikteliği

Takım birlikteliği

03 Mart 2018 Cumartesi - 06:50








Bu başlık bir futbol takımının olmazsa olmazıdır. Bu bütünlüğü sağlamak hem çok kolay hem de çok zordur. Niçin kolaydır; taraftar anlayışlı, fedakarsa birlikteliği çok çabuk sağlarsınız. Bunlar, bu kesimler kimlerdir;

-Yönetim

-Teknik kadro

-Futbolcu kadrosu

-Çalışan profesyoneller


-Yerel basın

-Taraftarlar ve seyircilerdir.

Trabzonspor camiasında bu yazdığım kesimlerin birlikteliği aynı düşünce içerisinde olursa, eksikleri bir tarafa bırakıp, pozitif düşünceler içerisinde olurlarsa, Trabzonspor için taşın altına ellerini hatta vücutlarını koyarlarsa, Trabzonspor en kötü ihtimalle Spor Toto Süper Lig'i beşinci sırada bitirip UEFA Avrupa Ligi’ne ön eleme oynayarak katılır.

Bu da 50. yılda en azından bir ödül olur. Rıza hoca ve teknik ekibinin 9. hafta itibarıyla göreve başlamasıyla birlikte oynanan lig müsabakalarında 1 mağlubiyet, 7 galibiyet ve hiç istenilmeyen 6 beraberlik alınmıştır. Bu aşamada toplanan puanlarla birlikte, Trabzonspor bu periyotta ligde en çok puan toplayan dört takımdan biri olmuştur. Tabii ki bu aşamada çeşitli eleştiriler olmuştur, olacaktır da. Çünkü Trabzonspor her zaman için her maçına galibiyet için, üç puan için çıkmıştır ve çıkmaya devam edecektir.

Ben de bu duygularımla eleştirilerde bulundum.


En çarpıcı eleştirim de takımın cesaretli oynamamasıydı. Son haftalarda alınan 6 beraberlik beni ve Trabzonspor camiasını tereddütlere itmeye başlamıştı.

Alanyaspor karşısında bu süreçte alınan galibiyet takım üstündeki negatif elektriği atmıştır. Artık Trabzonspor’un hedefi her maçtan galibiyetle ayrılmaktır. Hedefe giden yol da kalan 11 maçta en yüksek puan alınarak Avrupa kupalarına katılmaktır.

Trabzonspor kadro olarak bunu yapacak güçtedir. Oyun düzeni yazımın başlığında değindiğim gibi birlik, beraberlik, bütünlük içinde olunmasından geçer.

Trabzonspor camia olarak her zaman güçlüdür, gücünü de birlik beraberlikten alır. Şimdi bu görev teknik kadro, futbolcular ve çalışan profesyonellere düşüyor.

İlk maçımız bu hafta Beşiktaş ile. Bu maçta görev alacak olan futbolcu arkadaşlar, kardeşlerimizin takım halinde, ciddiyetle oynadıkları takdirde sahadan galibiyet ve üç puanla ayrılacaklarından en ufak şüphem yoktur.


Trabzonspor bu hafta alacağı galibiyetle ligde daha güvenli ve daha istekli, arzulu olarak yoluna devam edecek.

Aksini düşünmek bile istemiyorum. Çünkü gün birlik, beraberlik ve bütünlük günüdür.

Haydi Trabzonspor!

Beraberlik serisi bitti, Alanyaspor maçında galibiyet serisi başladı. Bizleri mahcup etmeyiniz.

Başarılar.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap