SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > SOYLU'NUN DÜĞÜNÜ

SOYLU'NUN DÜĞÜNÜ

24 Mart 2018 Cumartesi - 07:00








Uzun yıllar Eski Başbakan Necmettin Erbakan Hoca'nın yanında çalışan, trafik kazasında eşi ile vefat eden Ali Soylu'nun oğlu Necmettin Cahit Soylu ile Efnan Kul İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan sade bir düğünle evlendi. Rahmetli Erbakan Hoca'nın yakın koruma ve çalışma ekibinde bulunan Rahmetli Ali Soylu, davasına ve hocasına son derece sadık bir kişiydi.

Rahmetli Ali Soylu, düğünü olan bu evlâdına da Necmettin ismini vermişti. Rahmetli Erbakan Hoca Ali Soylu, eşi ve çocuklarının cenazesi için Of'a kadar gelmiş ve cenazede belki de en zor konuşmasını yapmıştı. Kelimeler boğazında düğümleniyordu. Gözyaşları belli oluyordu. Rahmetli Ali Soylu, cenazesinde gelecekte Türkiye'yi yönetecek üç kişiyi bir araya getirmişti: Eski Başbakan Necmettin Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. Aynı zamanda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da düğünde ev sahipliği yaptı. Soylu ve damadın amcaları Mehmet ve Sadık Soylu tüm misafirlerle tek tek tokalaşarak ilgilendiler. Soylu ailesinin düğününe Başbakan Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Yeni Şafak Gazetesi sahibi Ahmet Albayrak katılarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile nikah şahitliği yaptılar.

Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı. Başbakan Binali Yıldırım, duygusal bir konuşma yaparak evlilik cüzdanını damat Necmettin Cahit Soylu'ya verdi. Düğüne İstanbul, Ankara ve Trabzon'dan çok sayıda davetli katıldı. Katılanlar arasında en çok ilgiyi Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak aldı. Nuri Albayrak'tan katılımcılar kongre ile ilgili açıklama bekledi. Nuri Albayrak her zamanki ağırlığını koruyarak hiçbir açıklama yapmadı.

Düğüne Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç, TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak, Of Belediye Başkanı Salim Saral, Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, eski yönetim kurulu üyesi Muammer Saka, Osman Kaya, Emlak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Aydın ve eşi Nalan Aydın, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, rahmetli Ali Soylu'nun birlikte hep yol arkadaşı olan; Fikret Göktaş, Halit Çakmak, Sait Hakyemez, Abdurrahman Hekimoğlu, Maksut Öztürk katıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap