SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Son turun son biletleri!

Son turun son biletleri!

05 Ocak 2018 Cuma - 07:30








Ey gidi günler! Unutmam, unutmam da mümkün değildir. Lunaparka giderdik çocukluk yıllarımızda. Bizler için o yıllar lunaparka gitmek büyük keyifti. Cidden çocukluğumuzu dibine kadar yaşardık o yıllarda.

Lunaparka girip gezdikten sonra herkesin dikkatini çektiği ve önünde yığıldığı bir stant vardı. Çağırtkan standın önünde toplananlara şöyle bağırıyordu: “Son turun son bileti, bu turda kırmızı biletler geçerlidir.” Evet arkadaşlar, Şoförler ve Otomobilciler Odasının seçimi için yarın son gün. Bir gün sonra sandığa gidilecek. Adaylar önemli kampanyalar yürüttü. Hemen burada belirtmek istiyorum, ben bu konuda fikrimi daha önce net şekilde ortaya koymuştum. Biraz geriye gidersek, bir köşe yazımda şöyle demiştim: Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda artık değişim şart. Mevcut başkan metal yorgunluğu yaşıyor. Önemli olan zirvedeyken bırakmaktır diye. Kısacası o koltuğa oturacak adayın Ömer Hakan Usta olduğunu belirtmiştim.

Yine aynı düşüncedeyim. Kampanyaları izledim, adaylar tarafından verilen vaatleri takip ettim. Ciddi ve şoför esnafına dokunacak vaatleri Ömer Hakan Usta verdi.

Şoför esnafımızın Usta’nın vaatlerine kavuştuğu andan itibaren cebindeki para asla eksilmeyecek. Ekonomik geliri, yaşam standardı daha yukarlara çıkacak. Neden mi? Usta’nın verdiği ve ortaya koyduğu projeler şoför esnafına adeta altın çağ yaşatacak. Diyeceksiniz ki bu kadar kolay mı bu işler? Evet bu kadar kolay diyorum. Yeter ki şoför esnafımızın yanında olunsun. Yeter ki onların hakları, hukukları savunulsun.

Ve diyorum ki, Usta’nın projelerinin hayata geçmesiyle


Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasının her şeyinin sil baştan olup değişeceğine, Türkiye’de örnek bir oda olacağına inanıyorum. Kampanya çalışmalarında adayların söylemlerine de dikkat ettim. Ömer Hakan Usta yaptığı söyleyişlerde, verdiği beyanatlarda o kadar hassasiyet gösterdi ki, kendisine sataşanlara dahi, hiçbir şeye asla cevap vermedi. Sürekli projelerini ve yapacaklarını gündemde tutup şoför esnafına onları anlattı. Yarın herkes sandık başında olacak. 1530 civarında üye oy kullanacak. Kullanacakları oylarla geleceklerini inşa edecekler. Yapılanları, yapılmak istenenleri herkes biliyor artık. O şunu dedi, o bunu dedi bir kenara bırakılıp aklın yoluyla hareket edilmeli. İyi bir gelecek isteniyorsa, refah içerisinde yaşamak için mücadele ediliyorsa, huzurlu bir ortamda işini yapmak gerekiyorsa hemen yanı başınızda Ömer Hakan Usta var. Benden söylemesi, vicdanınızın sesini dinleyerek oyunuzu kullanınız, sonunda kazanan siz olacaksınız. Son turun biletlerine sakın kalmayın!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap