SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Sn Meral Akşener'ye "İyi" olacağız

Sn Meral Akşener'ye "İyi" olacağız

27 Ekim 2017 Cuma - 09:30








Değerli okurlarım, uzun bir sabır döneminden sonra Sayın Meral Akşener’in liderliğindeki “İYİ PARTİ”miz kuruluşunu ilan ederek  25 Ekim 2017 tarihinden itibaren Türk siyasetindeki yerini almıştır. İlk dünden itibaren Türkiye’nin bir umuda, sorunların çözümünde yeni bir siyaseti anlayışa ihtiyacı olduğunu savunarak kurucular kurulu içinde yer aldığım siyasi hareketin, nihayetinde kurulan “İYİ PARTİ’nin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Elbette bugünden itibaren “İYİ PARTİ” ile ilgili çok şey yazılıp çizilecek, olumlu olumsuz pek çok yorumlar gelecektir. Ben derim ki, takipte olun. Adım adım içinde olduğum ve gördüğüm bir şey var ki, parti kurmak öyle kolay bir şey değil. Hele hele tek adamlığın hüküm sürdüğü bir ülkede, hareketinizi gündemde tutmak, halka anlatmak ciddi emek ve sabır istiyor. 

Bu harekette öne çıkarılacak çok şey var lakin daha ilk günden itibaren, önce Türk milletine, sonra kendine güvenerek yola çıkmış bir kadının azmi ve inancı çok değerli ve önemli.  Bu bağlamda bizleri ve toplumu diri tutan Sayın Meral hanımefendinin heyecanını ve pozitif enerjisini anlatmak sayfalar tutar.

O heyecan ve inanç ki, hareketi bu günlere taşıyan önemli bir dinamiktir. Bu arada “her siyasi hareketin ve kimliğin bir hikâyesi olmalı” düşüncesine katılıyor, ilerleyen günlerde yaşadıklarımızdan yola çıkarak Sayın Akşener’in hikâyesini yazıp, sizlerle paylaşacağımı bilmenizi istiyorum..  

Değerli okurlarım, şu kadarını ifade etmeliyim ki, İYİ PARTİ kişilerin siyasette kendini var etme alanı olmayacaktır. Olmamalıdır. Zaman zaman bana ulaşan endişeleri çok ciddiye alıyorum. Dolayısıyla İYİ PARTİ sadece ve sadece ülkemizin ihtiyaçlarına, menfaatlerine cevap verme üzerine çalışacaktır.


ÇALIŞMALIDIR. Bu sadece sizlerin değil inanın “İlkeli bir siyasetçi olarak” benim ve birlikte çalıştığım bütün partililerin de temennisi. Çabalarımızın da tamamen bu yönde olduğunu ve olacağını bilmenizi isterim. Ancak ve ancak! Böyle bir resim daha önce değişik partilere oy vermiş olan seçmen kitlesini İYİ PARTİ çatısı altında toplayabilir.

Ki hedef kitle de, bu güven ve samimiyetle ortaya çıkacaktır. İnancınız Türk milletinin başlattığı bu hareketin ‘İYİ PARTİ’NİN, sisteme teslim olmadan, hukuka ve demokrasiye sahip çıkarak, Sayın Meral Akşener başkanlığında, ülke sorunlarını yüreklice göğüsleyeceği yönünde olsun. Sabır ve güvenle takip ediniz. Şimdilik yazacaklarım bu kadar. Allah yar ve yardımcımız olsun... “İYİ”LİKLER DİLİYORUM.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap