SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Sardırdılar adama

Sardırdılar adama

06 Eylül 2018 Perşembe - 09:15








Böyle olursa sarmaz tabi ki! “Sağa deyiler git vur adamı, sen gendini vurduriyisın!” Hiç oynamadan olur mu? Ha böyle futbol yorumlanır mı? Maçı satmış olsan anca böyle yapardın! Neresinden zevk alalım da sarsın? Garip, tuhaf, açıklaması zor bir durum, yazdıkça cevap arıyorum ama ne? Bizim takım bu Galatasaray’dan şu kadar üstün mü? Geçen yılın şampiyonu Akyazı’ya bastığı an en çok gol atanı, ligin lideri, top görmediler, bordo mavi kale tarafına yan gözle bile bakamadılar.

Hakikaten öyle ise açık ara şampiyon olur bizim takım. Sormaz mı insan kendine, geçen sene neredeydik, kaç maçtır ha bu eziyet niye? Hasan Çolak hoca dün söyledi: “Hakemler rahat bıraksın herkesi yener Trabzonspor.” Başakşehir maçı koştuk peşlerine oynatmamak için, hiç tutamadık onları, Sivas’ı yarım saatte 3'lük ettik. Kalan süre el freni. Ankara’da preslenecek bir rakip yoktu, sahada oynamadılar, oynamadık, bir salak faule yakılıp 2 puanı bıraktık. Halbuki Kucka o anlar uçan kuşa tekme sallıyordu. Bu Galatasaray maçının açıklaması yok. İşte maçtan önce 4 farklı kazanırız. Hiç kimse yazdırmazdı bana, hatta fark yeriz korkuyordum, çok sıkıntılı bir skor çıkabilir, ondan sebep şükürler olsun ne güzel bir yanılgı! Bir çiçekle kalmayacaklar işler, dedim ya ölçü olur bizim için. Daha önce yaptığını yeniden yapmak kolaydır. İnsan için ilke, prensip oyun doğruları kemikleşecek, her rakibe her durumda devreye girecek gelişerek devam edecek, taraftar ister hakkıdır da "topun içi hava doludur, hafife almaya gelmez, alır adamın aklını" derdi rahmetli Erkan Kural hocam. Haftaya maç var, rakip Manchester United sayasınız.

Takılırsan bir anlamı kalmaz, sardırırlar adama! Ligin şampiyonunu korkak kediye çevir, ondan sonra git herhangi birine takıl, olmaz öyle şey. Yükünüz ağırlaşıyor her oyunda, daha bir incelik gerekiyor. 3-5 hafta çok önemli, sonrası alışkanlıklar alır götürür hayal bile edilemeyen yere.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap