SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Şansa 3 puan!

Şansa 3 puan!

20 Kasım 2017 Pazartesi - 08:02








Rıza Çalımbay, “Milli ara iyi olacak” dedi ama değişen bir şeyin olmadığını Osmanlı maçında izledik. Rıza hoca kadro tercihinde yine aynı hataları yaptı. Yapılan tüm hatalara rağmen Trabzonspor kendi sahasında ilk devreyi 2-2’lik skorla bitirmeyi başardı. Ancak bu anlarda yapılan oyuncu değişikliğine anlam veremedim.

Beraberliği yakalamış ve maça asılan bir takım izlerken oyuncu değişmeye ne gerek vardı? Bunu anlatmalı bize Rıza hoca! Kadro kurarken Rıza hocanın en büyük handikabı yıldız isimleri tercih etmesi. İşte burada hata yapıyor Çalımbay. Formayı isme göre değil de performansa göre verse Trabzonspor daha başarılı olur.

Sosa ve Kucka’nın bu takımda yeri olmamalı. Bunu Rıza hoca anlamalı. Bero’ya da değinecek olursak, onun da artık Trabzonspor forması ile yolları ayrılmalı. Çalımbay bu saatten sonra kaliteli bir kadro kurmalı ve kalan haftalarda o şekilde mücadele etmeli. Yoksa dün akşamki gibi ligin en kötü takımı Osmanlı’dan üç gol yer, maçı da şansa kazanır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap