SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Rizespor doğru yolda

Rizespor doğru yolda

23 Şubat 2019 Cumartesi - 09:12








Çaykur Rizespor’un yapmış olduğu transferler takıma olumlu yansıdı. Başta Aatif olmak üzere defans bölgesine alınan yabancı oyuncuların etkili performansı yeşil-mavili ekibin seri galibiyet almasında başrol oynadı. Tabii kaleci Gökhan Akkan’ı da unutmamak lazım. 5 maçta 13 puan alan Atmaca, Yeni Malatyaspor galibiyetiyle birlikte bu süreçteki puanını 16’ya yükseltti. Ve ligde de kendisine 10’uncu sırada yer buldu. Okan Buruk, Rize’yi çok iyi biliyor, birlik beraberliği sağladı. İnanıyorum ki, bu başarının devamı gelir ve Avrupa kupalarına bile katılabilirler. Rize ekibi, Yeni Malatyaspor karşısında özellikle kontratakları çok iyi yaptı. Kanatları iyi kullandı. Zaten atılan gollere bakıldığında yardımlaşmayla geldi, yani gelişi güzel goller değildi.

1-0 önde olmasına rağmen son ana kadar mücadelesinden taviz vermedi. Yeşil- mavili ekip, uzatma anlarında gelen gollerle sahadan farklı galip ayrılarak çıkışını sürdürdü. Çaykur Rizespor’da hemen hemen bütün oyuncular görevlerini eksiksiz yerine getirdi. Ancak ben kaleci Gökhan’a ayrı bir parantez açmak istiyorum. Galibiyetin mimarlarındandı. Zaten kumaşı kaliteli ve iyi bir kaleci. Onu çok çok beğeniyorum. Dünkü maçta da iyi kurtarışlar yaptı. Milli takımımızın kalesini uzun yıllar başarıyla koruyacağına inanıyorum. Sonuç olarak Yeni Malatyaspor engelini de kayıpsız geçen Çaykur Rizespor’da Avrupa umutları daha da yeşerdi. Böyle giderse neden olmasın? Çünkü bu takımın yeteneği, gücü ve potansiyeli var.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap