SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Recep başkanı dinledim

Recep başkanı dinledim

10 Aralık 2018 Pazartesi - 09:29








Trabzon’un Araklı ilçe Belediye Başkanı Recep Çebi göreve geldikten sonra partisinin ve halkın her zaman desteğini alan bir başkan olarak hizmet yapmak için gece gündüz uğraş veren bir isim olarak milletin gönlünde yer buldu.

1983’te tek başına iktidar olan ANAP 2002’de TBMM dışında kaldıktan 2 yıl sonra 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde tek başına il genel meclisine girmeyi başaran Araklı ilçe başkanı Recep Çebi yi 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde AK parti Araklı Belediye başkanlığına aday gösterdi. Çebi, “Halkım beni nerede görmek istemişse ben orada olmak zorundayım” demiş ve kendisini de o tarihte ilk tebrik eden de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmuştu. Çebi, Erdoğan’ın ilçe belediyesine yaptığı ziyarette Araklı-Bayburt yolunun öneminden bahsederek, bu yolun bölgenin ve ilçenin Güneydoğu’ya açılan kapı olacağını aktararak yapımına başlanmasını sağlamıştı.

Erdoğan’ın belediyeyi ziyaretinde aldığı bu bilgi sonrası yine o tarihte Karayolları Genel Müdürü olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Cahit Turhan’a verdiği talimatla 90 kilometrelik yolun çalışmaların hızlandırılmasını sağlayan başkan Çebi, “Salman Tüneli bitti ve trafiğe açıldı. Zalışmalar aralıksız sürüyor, sanat yapıları, köprü ve viyadükler yapılıyon, şehir meydana projesini hızla hayata geçiriyoruz.

Mevcut kaymakamlık ve belediye binalarımız ile askerlik şubemizin bulunduğu binaları yıkarak ilçemize şehir meydanı kazandıracağız. FKB’den satın aldığımız araziye İçişleri bakanımızın desteği ile yeni kaymakamlık, ve belediye hizmet binamızı yapacağız” derken duyduğu heyecanı herkesin görmesini isterdim.

Çebi, yaptıkları hizmetleri sıralamaya devam ediyor. İlçeye sanayi sitesi kazandırdıklarını belirten Çebi, “Organize sanayi bölgemiz için bin dönümlük araziyi imara işledik. Bakanlığımızdan ödenek bekliyoruz. Deniz dolgularını projelendirdik. Hedefimizde halk plajı da var. İlçemize 3, 4 yıldızlı iki otel kazandırdık, turizm mastır planını hazırladık, yatırımların önünü açtık. Beş yıldızlı bir otelin yapımı sürüyor. İlçemizin geleceğine, halkımızın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için aralıksız çalışıyoruz” sözleri büyük hedefler koyduğunun göstergesi olmakta.


2009 yılında halkın görev verdiği başkan Çebi, 2014 yılında da yine halkın desteğini alarak hizmete devam etti. Vatandaşlarla  yaptığın istişarelerde de hizmetlerini tamamlaması adına Başkan Çebi’nin göreve devam etmesini istediklerini öğrendim.

Halkın taleplerini karşılık vermede kayıtsız kalmayan Çebi ise “Halkımız ve teşkilatlarımız bizi nerede görmek istiyorsa orada oluruz” diyor. Bu aşamadan sonra iş bilenin, kılıç kuşananın diyor AK Parti’nin vereceği kararı hep birlikte bekliyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap