SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Prof.Dr. Fritz Neumark'ın itirafları ne anlatıyor?

Prof.Dr. Fritz Neumark'ın itirafları ne anlatıyor?

19 Mart 2019 Salı - 10:22








Osmanlı tarihi...

Türk tarihi...

Birbiriyle et ve tırnak gibidir.

Dünyanın hem Osmanlı’ya hem de Türk tarihine bakış açısında hiçbir değişiklik yoktur.

Dün neyse bugün de odur.


Çanakkale’yi geçemeyenler pes mi etmiştir?

Hayır.

Değişen sadece yöntemleridir.

Dün silahla, bugün beyinle...

Bakın sevgili hocam Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş tarihte yaşanmış ve bugünler için de çok önem arz eden bir olayı paylaşınca ben de sizlerle paylaşmak istedim.


Bazılarınız okumuş olabilir...

Ama hem hatırlatmak hem de okumamış olanlar için tekrarında fayda var.

Almanya’da Nazilerden kaçıp 1940-60’larda İstanbul Üniversitesi’nde görev yapan Türk dostu Prof. Dr. Neumark ile bir kısım öğrencisi Boğaz içinde gezintiye çıkarlar.

Öğrencilerden biri profesöre sorar:

“Avrupa bizi neden sevmez?”


Neumark bakın nasıl cevap verir.

İyi okuyun!

***

Çok samimi olarak ifade edeyim ki Avrupalı, Türkleri sevmez ve sevmesi de mümkün değildir. Asırlardır kilisenin Türk ve İslam düşmanlığı Hristiyanlığın hücrelerine sinmiştir. Sebeplerine gelince:

1- Müslüman olduğunuz için sevmez; faraza laiklik şöyle dursun, Hristiyan olsanız da size düşman olarak bakmaya devam eder.


2- Sizler farkında değilsiniz; ama onlar şu gerçeğin farkındadırlar: Tarihten Türk çıkarılırsa tarih kalmaz. Osmanlı arşivi tam olarak ortaya çıkarsa bugünkü tarihlerin yeniden yazılması gerekir (ki biz buna Orta Asya Türkistan’da bulunan piramitleri ve Kazım Mirşan tarafından Ön Türkçe olarak çözülen yazıtları da ekliyoruz).

3- Avrupa pazarı idiniz, şimdi Avrupa’yı pazar yapmaya başladınız.

4- En az 400 yıl Avrupa’da sırtımızda, ensemizde at koşturdunuz. (Hangi 400 yıl? Tabii ki Neumark burada Osmanlılardan bahsediyor)

5- Selçuklular Anadolu’yu, Osmanlılar ise Orta Avrupa ve Balkanları haçlı ordusuna mezar ettiler.

6- Sizi silahla yenemeyenler, kendilerine benzeterek hakimiyet sağladılar.


7- Selçuklu ve bilhassa Osmanlı İslamiyeti kabul edip yaymasaydılar, İslamiyet bugün belki sadece Hicaz’da varlığını devam ettirirdi. Kaldı ki VAHABİLİĞİ KURANLAR DA İNGİLİZ DOMİNYON BAKANLIĞININ ADAMLARIDIR.

8- Batı her yerde İslamiyeti sapık inançlara kanalize etti. Kilise size kan kusturmaktadır ve sebepleri yukarıdadır.

9- Sizler gerçek hüviyetinize döndüğünüz an, Avrupa’nın refah ve medeniyeti yıkılır.

10- Yine sizler Avrupa’nın tarihi düşmanısınız ve daima düşmanı olarak kalacaksınız. (Bunu zaten ellerine geçen her fırsatta söylüyorlar. Anlamak istemeyenler ve AB kapılarında yüzsüzce dolananlar bizleriz) (1)

***

Evet, sevgili Neumark öğrencilere bunları söyler.

Dünden bugüne çok şey anlatıyor değil mi?

Değişen bir şey var mı?

Yeni Zelanda’daki hain saldırı ne anlam ifade ediyor?

Bir Müslüman’ın yaptığı saldırı sonrasında ‘İSLAMİ TERÖR’ diyenlerin Yeni Zelanda’daki olay için “HRİSTİYAN TERÖRÜ” diye tek kelime etmemesi nedendir acaba?

Okuyun Neumark’ın itiraflarını işte!

Kyn(1) https://onturk.wordpress.com/2011/04/29/alman-prof-neumarkin-itiraflari/

 

KINALI KUZULAR!..

18 Mart, şanlı tarihimizin onur sayfalarından biridir. Elverişsiz koşullara karşın, iman gücüyle şaha kalkan Mehmetçik Çanakkale’nin geçilmez olduğunu yedi düvele bir kez daha kanıtlamış, destanlarına bir yenisini eklemiştir.

İşte dünya savaş tarihine yazılan bu tarihi savaştan bir anı...

AĞLATAN MEKTUP   

Yüzbaşı Sırrı Bey, ikindi vakti yeni gelen eratı denetlerken, içlerinde bir tanesinin saçının sağ tarafının kınalanmış olduğunu görür ve takılır:

“Hiç erkek kınalanır mı?”           

Mehmetçik, yanıt verir:

“Buraya gelmeden önce anam kınalamıştı komutanım!”

Komutanın isteği üzerine anasına haber salar ve nedenini sorar... Ana, bir mektup yazarak yanıtlar:

“Ey gözümün nuru Hasanım! Köyümüzde rahat rahat oturalım mı? Vatan sevgisi içimizde alev gibi yanıyor. Sen ecdadından, babandan aşağı kalamazsın... Ben, senin anan isem, beni ve seni Allah yarattı, vatan büyüttü. Allah, bu vatan için seni besledi. Bu vatanın ekmeği iliklerinde duruyor. Sen bu ailenin seçilmiş kurbanısın. Hasanım, söyle zabit efendiye. Bizim köyde kurbanlık ayrılan koyunlar kınalanır. Ben de seni evlatlarımın arasından vatana kurban adadım. Onun için saçını kınalamıştım. El-hükmü billah. Allah, seni İsmail Peygamber’in yolundan ayırmasın. Seni melekler şimdiden rahmetle anacaktır.

Gözlerinden öperim.

Anan Hatice.”

***

İşte bu milletin ruhu!

Bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde, Anadolu’nun her köşesinden Çanakkale’ye giderek, gözünü kırpmadan ‘Çanakkale geçilmez’ sözünü şanlı tarihimize altın harflerle yazan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan için şehit düşen kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

 

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap