SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Piraziz Belediye Başkanı…

Piraziz Belediye Başkanı…

25 Temmuz 2018 Çarşamba - 09:31








Cumhuriyet Halk Partisi neden beklenen sıçramayı yıllardır yapamaz diye hep sorulur. Tepede koltuk kavgası almış başını gidiyor. Yerelde ise ayrı bir anlayış hakim. Halkın CHP’si milletten kopmuş, köylüyü unutmuş, şehirde yaşayanın sıkıntılarından uzaklaşmış, iyi günde, kötü günde halkın partisi, halkın yanında olmak yerine farklı bir sevdanın peşine düşmüş.  

Genel merkez politika üretecek yereldekiler sandık zamanı tekrar yapacak, halkla iç içe olmayı hatırlayacak. Partinin tepesindeki kavganın yerelde örneğini Piraziz’de gördük. Bu anlayış CHP’ye kaybettirmeye devam eder.

Koltuk adamı değiştirmemeli. Kişiler ne kadar yükselirse o kadar mütevazi olmaya gayret etmeli.

Neden bunları hatırlatma gereği duydum diye sorarsanız, Piraziz’imizin CHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nu önceki gün öyle bir tavır, davranış ve söylemler içerisinde gördüm ki. Aman Allah’ım sanki yüksek dağları o yaratmış edası ile tutulmuyor.

Sayın Görgülüoğlu, siz il yada büyükşehir başkanı olsanız acaba hangi tavır ve davranışa sahip olursunuz tahmin edemiyorum.  Piraziz gibi bölgemizin Giresun’un özel bir ilçesinin belediye başkanı olmak farklı bir sorumluluk yükler kişilere. O yöremin sevdalısı saygı duyduğum hemşehrilerimin temsilcisi olarak görgü kuralları öncelikleri olmalı.


Siz bu anlayışla yola devam edin, 2019 Mart ayında nezaket kurallarını çiğneyen biri olarak milletin karşısına çıkacaksınız.  Bizi biz yapan özelliklere dikkat edilirse gönüllerde yer bulur kişiler.

Nedir bunlar diye sorarsanız hatırlatayım, örf, anane, gelenek, misafirperverlik, nezaket kuralları, hoşgörü ve saygı.  Bilmem Sayın başkan bunlar sizin için bir şey ifade ediyor mu? Size sormak gerek gelen misafire partinizin yada sizin kültürünüzde nasıl bir davranış şekli vardır.

O koltuk size değil, siz o koltuğa güç vermelisiniz, yarın koltuk yoksa siz de yoksunuz. Benim bildiğim belediye başkanları saat gözetmeksizin çalışır. Şunu unutmayın siz ne kadar değerli ve önemliyseniz, sizi ziyarete gelen insanlarda en az sizin kadar değerli ve önemlidir, belediye başkanı olmanız size kişilere saygıdan uzak söylem ve davranışta bulunma hakkını vermez.

CHP neden kaybediyor diye soruyorlar ya bunun son örneğini sizi makamınızda ziyaret edenler olarak yakından gördük, duyduk ve şahit olduk. İsterseniz Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile biraz daha fazla çalışma fırsatı yaratmanızdır.

Belki değişimi yakalarsınız Sayın Görgülüoğlu


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap