SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Önce gıda terörünü bitirin ki iş poşete gelsin

Önce gıda terörünü bitirin ki iş poşete gelsin

15 Ocak 2019 Salı - 09:27








Evet poşet için yapılan uygulama geleceğimiz için önemi büyük. Olaya bu pencereden baktığımızda alınan kararın isabetli olduğunu söyleyebilirim.

Ama vatandaş nazarında dikkat edilmesi gereken daha önemli işler var. Herşeyden daha önemli olan yediğimiz içtiklerimiz. Yiyecek terörü önümüzdeyken poşet yasağı ana konu olamaz. İnsan olmazsa doğa da olmaz. O nedenle devletimizin öncelikle gıda da yaşanan sahtekarlıklar, düzenbazlıklar, üç kağıtçılık almış yürümüş. Zaten son günlerde moda haline gelen Organik ismiyle açılan iş yerlerini gösterebiliriz.

Batandaş çarşı da, pazar da güvenli şekilde alışveriş yapamıyor. Para hırsı bürümüş sahtekarlar köşe başlarını tutmuş insan sağlığına göz dikmişler. Sofra da ki ekmekten, bala kadar herşeyin bir arka bahçesi var.

Hemen hemen her ürüne şüpheli yaklaşır olduk. Tarlada ki tohumların genetiğiyle oynanmasından tutunda, etlerde ki oyunların bir bir ortaya çıkartılmalı. Devletimiz bu tür soru işaretlerini kafalardan silmeli ki sağlıklı bir nesil olsun.

Eğer bu soru işaretleri benliklerdeyken poşet işine odaklanmanın yanlışlığına dikkat çekmek istiyorum. Gıda terörünü bitirelim ki iş poşete gelsin. Kalın sağlıcakla...


TÜRK TELEKOM ABONELERİNİN DİKKATİNE!

Bir çok vatandaş telefon hattı eski adı Avea şimdi ki adı Türk Telekom abonesi. Normal şartlarda ülke içinde kullanımlarda herkes gibi bende bir abone olarak memnunum.

Ama maalesef Türk Telekom hattını siz siz olun yurt dışında kullanmayın. Eğer beni dinlemez konulursanız yüklü bir fatura ödemek zorunda kalırsınız. Yurt dışında çıktığınızda size hiç bir uyarı vermeyen, yurt dışı paketi sunmayan Türk Telekom üstüne üslük hiç kullanmadığınız telefona yüklü fatura kesmeyi iyi beceriyor. O konuda maharetli maşallah. Anlaşılan o ki Abonesini değil cebini ön planda tutan Türk Telekom’un kurumsallaşma adına daha çok ekmek yemesi gerekiyor.

Evet sorumlu idarecilerin ilgi ve konuya olan hassasiyetleri memnun edici olmasına rağmen kendi eksikliklerini aboneye fatura kesmek en kolay iş olduğu için bu yolu tercih etmişler.

Böyle büyük kurumların üç beş kuruşun peşine düşeceğine kendi eksikliklerini gidermek üzerine çalışma yapsalar gelecekleri için daha iyi olmaz mıydı? Bence de doğrusu bu ama koskoca firmaya (!) akıl verecek halimiz yok ama başımıza gelen bu olay böyle düşünmemize sebep oldu.


Ben yaptım oldu anlayışı devam etmesi halinde ivme ve prestij kaybetmeye devam edecekleri bir gerçek. Herkes kendi işini daha iyi bilir. Ben bu hattın abonelerinden biriyim. Benim gibi mağdur olmuş vatandaşlar adına bu yazı yazma ihtiyacı hissettim. Umarım yetkililer benim gibi diğer mağdur olmuş abonelere gereken hassasiyeti gösterirler...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap