SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Nasıl olacak bu iş?

Nasıl olacak bu iş?

13 Aralık 2017 Çarşamba - 07:55








Şampiyonluğa oynayan bir takım düşünün, maç başı iki gol ortalaması altında topu filelerinden çıkarıyor!

Şampiyonluğa oynayan bir takım düşünün, savunmada yapılan kişisel hatalar ayyuka çıktı!

Şampiyonluğa oynayan bir takım düşünün orta saha oyuncuları yaratıcılıktan uzak, kafası ayrılmış tavuk misali sağa sola boşa çabalıyorlar!

Şampiyonluğa oynayan bir takımın forvetini düşünün lokum gibi pozisyonları akide şekeri sertliği kıvamına getirip, kale önü beceriksizliği altında eritmeye çalışıyorlar.

Şampiyonluğa oynayan bir takım hele de bu ligde daha sert olmalı, sahada başkaldırmalı. Senin Giresunspor maçında bırak sertlikten, itirazdan bile sarı kartın yok!


Bu davetiyelerinin başına teknik direktör İbrahim Üzülmez’i de ekleme zamanı geldi. Evinde “çıtır” Denizli takımına karşı Miloseviç’le başlıyorsun. Deplasmanda bu ligde en çok duran ve yan toptan gol bulan Giresunspor’a karşı Miloseviç’i tribüne gönderiyorsun, Edomwonyi denilen akıl ve beceri yoksunu forveti kadroya alıyorsun. Giresun takımı ilk golde neredeyse Keşap ilçesinden orta yaptı savunman ve kalecin uyudu gol oldu, diğer golde bu kez ters taraftan Bulancak sınırları yakınından ortalandı yine savunman ve kalecin zahmet edip o topa yükselmedi. Miloseviç denilen adam hava topu hakimiyeti olan bu tip deplasman maçlarında sana nefes aldıracak olan tecrübeli bir oyuncu, senin gibi genç ve tecrübe karışımı bir futbol adamı bu hataya nasıl düşer? Sonra da bireysel hatalardan dem vurma. İbrahim hoca önce aynaya bak derim sana. Bu takımda Ümit Kurt’un hatalarını kaldırmaya fırıncı küreği olsa yetişmez ama o bize mezarcı küreği ile her maç sonu bol toprak atmaya devam ediyor. Rizeli taraftarın, oğlunun düğün günü başkanın, yönetimin içi yanıyor İbrahim hoca! Senin anlayacağın “Üzülme”ye devam ediyoruz sayın hocam.

Evinde hakem itiklemesi altında üç maç aldın, deplasmanda tam 10 puan kaybettin. Bolu, İstanbul ve Denizlispor maçlarını almak için yedek kulübesinde durmanın bir anlamı yok. Zaten sahada takviye var. İbrahim hoca sana güvenilen dağlara kar yağmadan anlaşılan bu takımın imdadına devre arası yetişecek. Son olarak Giresun takımının Başkanı ve taraftarını kutluyorum. Bu şehirde şampiyonluk açlığı var, kenetlendiler. Özellikle orta sahada tam bir köprü olan ve bizim takıma da “işte böyle bir oyuncu yıllardır şart” denilen Dimitriadis futbolun nasıl çift yönlü oynanabileceğini bizimkilere gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap