SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Marketler kazıklıyor

Marketler kazıklıyor

28 Ocak 2019 Pazartesi - 09:25








Küçük esnafın kepenk indirmesine, ekonomik zorluklarla mücadele etmesinin en büyük etkeni olan marketler ile ilgili ülkemizde sağlam bir düzenleme yok. Raflardaki ürünün fiyatını nasıl ayarlar, kaça alır kaça satar denetleyen yok. Adeta milletin cebindekini bir çırpıda çekip alırlar.

Fiyatlardaki artışın adresi olarak Cumhurbaşkanı tarafından da gösterilen marketlerin döviz kurlarının düşmesi ve enerji fiyatlarının inmesine rağmen raftaki ürünler el yakıyor. Ağustos ayında yaşanan ekonomik deprem sonrası fiyat etiketlerine yüzde 80 zam yaptığı söylenilen marketlerin, döviz kurlarında yaşanan yüzde 30 gerilemeye rağmen ürünleri fahiş fiyattan satmaya devam ederek vatandaşı kazıklamaya devam ediyor, yetkililerde seyrediyor. Yok mu bir babayiğit vatandaşın kazıklamasına dur diyecek.

DOKTOR ŞEN

Trabzon’un Arsin ilçe belediye Başkanı Dr. Erdem Şen 3 dönem kuralına takıldı yeni dönemde aday olmadı. Şen mesleği gibi belediyeciliğinde doktoru oldu. Kim ne derse desin ilçenin talihini değiştirdi. Bütün eleştirilere göğüs gerdi, hizmet için ailesini mağdur etti yılmadı üç dönem adına yakışır bir başkanlık yaptı.

Dostunu, arkadaşını itmeyen, onlarla iyi günde kötü günde birlikte olmaya hep özen gösterdi. İlçe halkının derdi derdi oldu, yapamadıkları için herkesten çok üzüldü. Yüreğinde kopan fırtınaları kimse sorgulamadı, derdin var mı diye soran olmadı, ama o bunların hiç birine takılmadan yoluna devam eti.


Belediyeciliğin doktoru oldu dedim, gerçekten öyle. Bundan sonraki dönemde ne yapacağını bilmem ama iktidar partisi Şen gibi bir değeri unutmayacaktır umarım. Bugüne kadar kazandıkları ve donanımı ile en verimle çağında bir başka görevlere yelken açmasına fırsat verilip milletine ülkesine hizmet etmesi sağlanmalı. Görevini alnını akıyla tamamlayacak olan Şen’in yeni dönümde yolunun açık ve aydınlık olmasını dilerim. İyi ki seni tanıdım başkan.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap