SON DAKİKA



Kış

09 Ocak 2018 Salı - 06:10








Kış doğumluyum ama benim mevsimim bahar. Kışın gelmesini çok istemiyorum, eğer ben kışı yaşamak istersem benim kışa gitmem bana daha cazip gelir. Kış bana göre ondan keyif almaktır. Sıcak yerde oturursan, kartopu oynarsan, sobada kestane yapar, tarçınlı kek yersen güzeldir. Ama bu hayat şartlarında bunları yazmak oldukça zor. Hava soğuk olduğunda mevsim kış olduğunda sokakta yaşayan insanları dışarda duran hayvanları düşünürüm hep. Sıcağa bir şekilde uyum sağlanır ama soğuk öle değil. Karın yağışı mikropları alıp götürür. Ama bu yıl sanırım kar da yağmayacak. İklimlerin de durumu değişti biraz. Umarım kötü sonuçlar doğurmaz bu durum. Kar bana masumiyeti hatırlatır. Bozulmadan yağan kar gelin gibidir. Ama buruda biz insanoğlu ilk ayak izimizle yok ederiz.

Ülkemizde maalesef Hale'n beklediğimiz kış şartları olmadı. Bu görünüş de güzel ama ekolojik olarak ne anlama geliyor yaşayıp göreceğiz. İnşallah uzmanların beklediği kuraklık oluşmaz. Çünkü kuraklığın çaresi yok. İnşallah her şey Allah’ın izniyle yolunda gider.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap