SON DAKİKA



Kış

05 Kasım 2017 Pazar - 07:32








Kış mevsiminin kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde güzellikleri olan kış mevsiminin yanında benim kafamı kurcalayan birçok şey olur. Sıcağa bir şekilde çare olur da kışın üşüyünce buna sıcak ortamdan başka çare olmaz. Bu ortamı bulamayan insanlar aklıma gelir ve çok üzülürüm.

Küresel ısınmanın tüm dünyayı etkilemesi ve bunun Türkiye’de de artık ciddi şekilde hissedilmesinden dolayı mevsimler biraz değişti. Artık yaz mevsimi uzadı. Eylül de bir yaz mevsimi oldu. Kış ve yaz arasındaki geçiş dönemi daraldı. Sıcak bir yazdan sonra eylül ve ekim de buna ayak uydurdu.

Eylül ayında sonbaharı yaşayamadık. Belki Türkiye’nin bazı kesimlerinde sonbahar yaşanıyor ama bizim memleketimizde maalesef...

“Bu sene normal, beklenen bir kış mevsimi olacak gibi gözüküyor. Bazı yıllardaki gibi ılık bir kış olmayacak sanırım. Evet, kar çok güzel.Yeterli belediye hizmeti alındığı zaman, yani hayatı etkilemediği sürece karın tadına doyulmaz. Sıcak bir yerdeyseniz, şartlarınız güzelse kardan güzel bir şey yok; ama tersi durumdaysanız vay halinize. Çocukluğumdan beri kışın ve karın bana hatırlattığı şeyler; kestane, mandalina, sıcak çay ve fırından yeni çıkmış kek... İnşallah bu kış da insanları mağdur etmeyecek şekilde geçer. Mutlu hafta sonları.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap