SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Kırmızıda geçtiler!

Kırmızıda geçtiler!

03 Aralık 2017 Pazar - 09:00








Zirveye bir adım daha yaklaşma maçında Çaykur Rizespor evinde ağırladığı Denizlispor’u kırmızıda geçerken zorlandı.

Ege temsilcisi Karadeniz deplasmanında kapanmak yerine oyunu güzelleştirmek adına açık futbol ortaya koyarken bu durum ev sahibi Rizespor’un ekmeğine yağ sürdü diyebiliriz.

Haftalardır bir türlü kendinden beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen Kweuke maç öncesi gözüne kestirdiği Denizlispor’a karşı gol şov yaparken, yeşil – mavili takımın orta sahasında görev alan Petrucci ve Robin Yalçın ikilisi de bu maçta üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getiren ikili olarak göze çarptılar.

Kanatlarda görev alan Süleyman ve Özgür Çek’in sürüklediği ataklarda Atmaca, her sefer Horoz’un kalesinde net fırsatlar yakalarken bu işin ganimetini ise kaptanları Kweuke kaldırdı.

Misafir takım Denizlispor’un ikinci devre bir kişi eksik oynamasına rağmen bulduğu goller, Rizespor defansının bir anlık dalgınlığına geldi diyelim ve hiç yakışmadığını dile getirelim. Şampiyonluk mücadelesi veren bir ekibin oyun ve skor anlamında üstün olduğu bu tip maçlarda böyle ucuz goller yememesi gerekiyor. İçeride farklı kazanılacak bir maçta 3 – 0’dan sonra girilen net gol pozisyonlarında tembel pas tercihleri ve rehavet nedeniyle az kalsın pahalıya patlıyordu. Bu ligde böyle takım buldun mu acımayacaksın, acırsan acınacak duruma düşersin. Sonra da ben nerede yanlış yaptım diyerek dizlerini döversin.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap