SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > KİM BİLİR?

KİM BİLİR?

07 Haziran 2018 Perşembe - 09:00








Bizim milletin hoşgörüsü geniştir. Tutucu görünür ama tolerans eşiği yüksektir. Köyleşmiş şehirli, taşralı gibi yaşamak ister. Kimi zaman kısa kimi zaman uzun süren duygusal koşullarla karmaşık bir ruh haleti içindedir. Zaman içinde tüm yolsuzlukları, hukuksuzlukları ve arsızı bile kabullenirler. Ama çok küçük olaylarda dayılanmayı, efelenmeyi de severler.

Üretmek yerine kestirmeden yemlenmeyi tercih eder; yandaş olma yolunu seçerler. Demokrasi fazladır bu tip güruhlara. Bu anlamda bir kalite tespit icadı bulunursa iş çözülür. Eğer öyle bir icat yok ise biraz bilinç varsa sorun kalmaz. O zaman son seçimler bunun en güzel göstergesi olacaktır. Halkımız bilinçli ve doğrudan yana oyunu kullanma zorunluluğundadır.

Bana göre bu iktidar biraz daha görevde kalmalı ki, halkımız bu yanlışlıkları daha güzel görebilsin. “KİM BİLİR” Ama yok artık. Ülke her gün ekonomik çöküntünün bataklığında kaybolurken, vatandaşlarımızın ayağının nasırına basıldı. Ülkeyi yönetenlerin akıl almaz yanlışlıkları yandaşların yüzlerini bile astı. Fizikçi hoca Muharrem İnce’nin kıvrak zekası ile estirdiği rüzgar maskeleri düşürdü. Bu halk artık ülkenin ağır ağır çöküşüne seyirci kalamaz. O nedenle ülke adına tehlikeli virajların yerine, halkımızın yüzünde gülücüklerin açtığı gün olarak haziran seçimlerini çok iyi değerlendirmeliyiz.

Uyan ey köylüm,

Uyan ey çiftçim,


Uyan ey esnafım,

Uyan ey emeklim, köle olmuş çalışanım. Dünyanın gözü ülkemizde! Emperyalizm ve Siyonist çember içinde aklımıza gelemeyecek tehlikelerle karşı karşıyayız. Ülke yönetiminde böylesine hukuksuzluk, kin ve gaddarlık
olmaz. Suçluyu kendimizde arayacağız. Çünkü, milletin üstün hoşgörüsünü yanlış kullananları sorgulayacak yine bizleriz. Bizler asli görevimizi sandıklarda yerine getiremezsek suçluyu başka mekanlarda aramak nafile vakit geçirmektir. Çürümüş siyaset anlayışını asri dünya görüşüne tercih etmek büyük yanlışlık olsa gerek.

Yıllarca FETÖ’nün okullarına parasal destekte bulun, sonra bu okullardan yetişenleri temizlemek için orduyu ve polisi dağıt, hukuku guguk yap, vergi kaçakçısını affet, yolsuzluk yapanları koru, Cumhuriyetin tüm değerlerini sat, köylü çiftçi ve tüm esnafın yaşan kalitesini sıfırla sonra da tekrar milletten oy iste. Yok öyle şey artık halkımız TAMAM diyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap