SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Karadeniz'in hırçın, sert dalgaları insanları yutm

Karadeniz'in hırçın, sert dalgaları insanları yutm

27 Ekim 2017 Cuma - 09:30








Başlığımın bu kadar uzun ve sert olmasının sebebi, kendimin de Karadenizli oluşundan ve dalgaları olduğu zaman denizin sertliği ve acımasızlığıdır. Önüne ne çıkarsa alıp, denizin içinde yerden yere vurur. Acımazsızdır. Karadeniz insanının hırsı da karşı koyulmaz denize çaresiz bırakır insanları ve denizin durulmasını beklersin saatlerce, günlerce deniz durulmadan zararlara bakarsınız. Trabzonspor yıllardır bu dalgaların içinde yorulup gidiyor, bilinçsizce ve düşüncesizce. Nerede benim Trabzonspor’um? Trabzon sevdalılarının artık birleşme, birliktelik, bütünleşme ve tek yumruk olma zamanıdır. Geçmişten gerekli dersleri alıp, önümüze bakmalı ve beraberce Trabzonspor’umuzu yukarılara çıkartmak için, sen-ben kavgası yapmadan çalışmalıyız, çalışmalıyız... Gerginlik ve kaos Trabzonspor’a hiçbir şey kazandırmaz. Trabzonspor kaotik bir dönem yaşıyor. Trabzonspor gönüllüleri, sevdalıları ne kar yapabilir bu aşamada, diye düşünüyorum.

BİRLİK, BERABERLİK, BÜTÜNLEŞME

Tekrar tekrar bu kelimeler geçiyor. Trabzonspor’da başka problemler de var diye düşünüyorum. Nedir bunlar? -Oyuncular arasındaki ilişkiler, -Yönetim kurulundaki kişiler arasında antlaşmazlıklar, -Yönetim içindeki istifalar, -Maddi konulardaki sıkıntılar, -Oyuncuların ve çalışan personelin günü geçmiş alacakları, -Trabzonspor’un İstanbul’dan ve diğer şehirlerden dışarıdan yönetilmeye çalışılması, -Oyunculara her arada sürekli uzun izinler verilmesi, -Oyuncuların Trabzon halkının içinde görünmemesi, -Teknik kadronun Trabzon şehrinden sürekli kaçması, Şimdi neler yapılmalı Trabzon için? Psikoloji, moral en fazla gerekli olan unsurlardır. Trabzonspor için yıkıcı eleştirileri, bir kenara bırakıp, yapıcı eleştiriler, yol gösterici konuşmalar yapılmalıdır. Geçmişe sünger çekip, yeni oluşumlar peşinde koşulmalıdır. Trabzonspor bu değildir. İnanmış insanlarla yola devam edilmelidir. Her kesimin taşın altına elini değil, vücudunu koyma zamanı gelmiştir. HER ŞEY BÜYÜK TRABZONSPOR İÇİN...

NOT: Sevgili Rıza Çalımbay ve ekibine hoş geldiniz diyorum. Başarılar, her şey gönlünce olsun.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap