SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > İYİ ki Koray Aydın vardı!

İYİ ki Koray Aydın vardı!

16 Ocak 2019 Çarşamba - 09:15








Marmara, İzmit, Düzce depremleri ülkemizi yıktığında bayındırlık ve iskan bakanı olan Koray Aydın deprem mağdurlarını ev bark sahibi yaparken ve yeni şehirler kurarken memleketi Trabzon’u unutmamıştı.    

Aydın 15 yıldır inşaatı bitmeyen Tanjant yolunu, Yavuz Selim Bulvarı’nı liman sahasından Atatürk Alanı'na 1,5 yılda yapmış, bitirmiş, yetmemiş Beşirli'den havalimanına 8100 dönüm dolgu üzerinden devasa köprüler, Kemerkaya tüneli ve Kalekapı alt geçidiyle yeni bir bulvar projelendirip dış kredili olarak sessiz sedasız temelini atmış, yetmemiş Trabzon-Maçka yolunu ihale etmiş.

Yüce Divan’da mesnetsiz suçlamalarla yargılanmış. 11-0 beraat ettiğinde "Beni zalimin zulmünden depremzedelerin ve hemşehrilerimizin duaları kurtardı" demişti.

Şimdi düşünebiliyor musunuz Beşirli-Havalimanı sahil geçiş yolu, Kemerkaya Tüneli ve Kalekapı alt geçidi olmasa ve Yavuz Selim Bulvarı bitmeseydi bu şehrin trafiği ne olurdu?

Bugün 17 yıldır işbaşında olan iktidar sahipleri Devlet Tiyatroları önündeki alt geçidi yapıp, bitirip çok ışıklı kavşağı ortadan kaldıramamışlardır. Soğuksu-Erdoğdu, Değirmendere-Çömlekçi, Boztepe-Çukurçayır, Trabzon-Akçaabat yolunda insanlar eziyet çekmektedir.


'İYİ ki Koray Aydın vardı! Yoksa bu şehri komple terk ederdik' diyorlardır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap