SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > İlk yarının ardından

İlk yarının ardından

15 Ocak 2018 Pazartesi - 08:18








Trabzonspor 2017-2018 İlhan Cavcav Futbol Sezonu’na yeni düşüncelerle, geçen sezon takımı çalıştıran teknik direktörle başladı. Gönderilen oyuncular, alınan yeni oyuncular ve altyapıdan yapılan ikazlarla oyuncular üst tarafa alındı. Burada tüm altyapı antrenörlerine, en başta da Sn. Sadi Tekelioğlu’na yüzlerce, binlerce teşekkürler. Üst tarafa gönderdiği oyuncular için. Bu arada altyapının başında olan İhsan hocayı da unutmamak gerekir.

Ligin başlamasıyla birlikte teknik ekip ve oyuncular arasındaki iletişimin zayıflığı, kopukluğu, alınan başarısız sonuçlarla birlikte yollar ayrıldı.

Yeni bir teknik ekip görevin başına getirildi. İletişimin iyi olması oyuncularla, taraftarlarla, seyircilerle, basınla takımı olumlu yönde etkiledi ve yavaş yavaş üst sıralara alınan puanlarla birlikte çıkılmaya başlandı.

Tabi ki takımın bazı mevkilerinde rekabetin olması açısından oyuncuya ihtiyaç duyulmasıyla birlikte ara transfer döneminde takıma oyuncu katılması acil bir gerçekti. Devre arası oldu, ilk yarı bitti, ara transfer başladı, gelen oyuncu olmadığı gibi giden oyuncular olmaya başladı.

Rıza hocam, dost acı söyler ama gerçeği söyler.


Trabzonspor’un zirveye oynaması ve ikinci yarı taraftarların, Trabzon sevdalılarının yüzünün gülmesi için, defalarca yazdığım gibi, üstüne basa basa yazıyorum ve seni bir teknik adam olarak büyüğün olarak ikaz ediyorum.

1.Stoper

2.Solbek

3.Ön libero

4.Kanat oyucusu, hücumcu acilen alman gerekir.


Yoksa ikinci yarı Allah göstermesin alınacak kötü sonuçlarla beraber tartışılmaya başlanırsın. Dikkat!

2017-2018 futbol sezonunun ikinci yarısında hem Ziraat Türkiye Kupası’nda hem de ligde yarışacaksın, bunun için de acele bu transferleri yapman gerekiyor.

Yönetim konusunda bir iki cümle etmek istiyorum.

Geçmiş dönem oyuncu alacaklarını, profesyonel çalışanların ücretlerini ödeyeceksiniz. Bu sizin asli göreviniz. Yöneticilik kolay olmuyor. Hele hele Trabzonspor kulübünü yönetiyorsanız.

Taşın altına elinizi değil vücudunuzu koymanız gerekiyor. Yoksa Trabzonspor tarihi sizleri de yazacaktır.


Son olarak, bu değindiğim konuları acilen çözmeye çalışınız.

Her şey Trabzonspor için. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap