SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Hepsi yıkılsın

Hepsi yıkılsın

01 Ekim 2018 Pazartesi - 09:35








Trabzon’da dağ ve yaylalara akın var. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken hayranlık beslenen bu yerlerin bitip tükenmemesi için yoğun gayret olduğunu görüyoruz.

Bu güzel gelişme için yetkililere teşekkür etmek gerekir. Bölgenin geleceğini koruma adına yapılan girişimler çok ama çok önemli. Geçde olsa alınan bu önlem gelecek nesiller için hayati önem taşıdığını bilmek lazım.

Ama maalesef bu çirkin yapılaşma köylerde kendini gösteriyor. Köylerde doğanın ortasında 4-5 katlı evleri görmek mümkün. Bu evlerin ne mimarisi doğaya uygun ne de kullanılan malzemeler. Doğa katliamı gibi dikilen bu evlere de bir dur demek gerekmez mi?
Yaylalar da yapılan kaçak yapıların yıkılması sevindirici bir haber olarak kabul edilse de maalesef yıkılmayan yapıların bulunması kafalarda soru işareti bıraktı. Yetkililerden beklenen kaçak yapıların hepsinin yılılmasıdır.

Yollar delik deşik

Doğalgaz’ı vatandaşa ulaştırmak için yoğun bir çalışma var şehirde. Bu hummalı çalışmalar vatandaş tarafından takdir ediliyor.

Doğalgaz çalışması yapılmayan yerlerde sabırsızlıkla doğalgazın gelmesini bekliyor.

Evet doğalgaz çalışmasından memnunuz ama... Doğalgaz döşenmesinden ötürü delik deşik olan yollar maalesef gelişigüzel kapatılması sürücüleri hayatından bezdirdi. Bozulan yollar adam akıllı düzelmeyince araçlar büyük güçlükle ilerliyor. Sıkıntı o kadar büyük ki şehir merkezine araçla girmek mümkün değil. Girende bin pişman. Vatandaş, bu işi yapanlardan bir ricası var. Lütfen kırdığınız bu yolları insanların kullanabileceği bir şekilde bırakmanız.


Birde bu yolları bir kere açmışken yapılacak diğer işleride bu arada yapmanız herkesin hayrına olacaktır. Her iş için ayrı ayrı açılan bu yolları düzgün görmek hemen hemen imkansız. Turistlerin ilk gördüğü şehir merkezinde ki bu görüntü kirliliğine bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap